Dokumentarec o duševnem zdravju slavnega igralca navdušil gledalce

ByA.K.

22. novembra, 2022
Dokumentarec o duševnem zdravju slavnega igralca navdušil gledalce

Dokumentarec o duševnem zdravju slavnega igralca navdušil gledalce. Uporabniki Netflixa pozivajo ljudi, naj si ogledajo nov dokumentarec o duševnem zdravju igralca Jonaha Hilla. Gledalci trdijo, da jim je dokumentarec spremenil življenja.

Hill je režiral dokumentarni film Stutz, ki opisuje življenje in kariero njegovega terapevta dr. Phila Stutza. Skozi niz pogovorov dr. Stutz in Hill razgaljata svoji življenjski zgodbi in duševno zdravje.

Dr. Stutz je eden vodilnih svetovnih psihiatrov, ki je v zadnjih 40 letih pomagal različnim bolnikom, vključno z “vrhunskimi ustvarjalci in poslovnimi voditelji”, trdi uradni sinopsis Netflixa. Gledalci se imajo priložnost sprehoditi skozi Stutzeve vizualizacijske vaje, znane kot Orodja.

Z odkritimi pogovori med dr. Stutzom in dr. Hillom o njunih poteh na področju duševnega zdravja dokumentarni film govori o duševnem zdravju na način, ki ga lahko razumejo vsi. Film se je očitno zelo dobro znašel pri gledalcih, ki ga zelo hvalijo.

Gledalec: “Kakšen dar in privilegij je terapija”

“Pravkar sem gledal najlepši in najbolj surov film/dokumentarec, kar sem jih kdaj videl. Če še niste videli filma Jonaha Hilla, Stutz, si ga morate ogledati,” je zapisal uporabnik Twitterja.

“Dokumentarec Jonaha Hilla z njegovim terapevtom Stutzom je neverjeten. Dva smešna, čustveno razvita moška se pred kamero pogovarjata o ranljivih pogovorih. Poskusi, da se ne stopiš. Neverjetno,” je meni drugi.

Stutz je izšel tri mesece po tem, ko je Hill napovedal, da ne bo več promoviral svojih filmov, vključno s tem dokumentarcem, da bi zaščitil svoje duševno zdravje. Javni dogodki so namreč poslabšali njegove napade tesnobe, je povedal.

Foto: iStock