Družina mislila, da umira: Madonna okreva po hudi okužbi

ByI.M.

12. julija, 2023 , ,

Družina mislila, da umira: Madonna okreva po hudi okužbi

Madonna okreva po hudi zdravstveni krizi, ki se je začela v soboto 24. junija, ko so kraljico popa našli nezavestno. Odpeljali so jo v newyorško bolnišnico, kjer so jo intubirali in namestili na oddelek za intenzivno nego. V vmesnem času so jo ekstubirali, kar je pomenilo, da je lahko spontano dihala. Iz intenzivnega oddelka so jo preselili v običajno bolniško sobo, z njo pa je ostala njena hči Lourdes Leon. V bolnišnici sta jo obiskala tudi sinova, 22-letni Rocco Ritchie, ki ga ima z režiserjem Guyem Ritchiejem in 17-letni David Banda, ki ga je posvojila.

Zdaj se zdi, da gre Madonni na bolje. A družinski član je za Daily Mail povedal, da je bila situacija tako resna, da se je “družina pripravljala na najhujše”. Dodal je, da je bil šokanten zlom pravzaprav budnica za Madonno, ki verjame, da je “neuničljiva”. Pogosto preseže svoje meje, zlasti med pripravami na turnejo.

Madonnini novi nastopi so prestavljeni, datumi še niso znani

Madonnin dolgoletni menedžer Guy Oseary je na Instagramu objavil, da je glasbenica “zbolela za resno bakterijsko okužbo, zaradi katere je bila več dni na intenzivni negi”. Pojasnil je, da naj bi Madonna že popolnoma okrevala, čeprav je “še vedno pod zdravniško oskrbo”. Vendar so, zaradi novonastalih razmer, prisiljeni preložiti vse poslovne obveznosti. Vključno z napovedano turnejo, ki naj bi se začela 15. julija v Vancouvru, je zapisal Oseary. Madonninim oboževalcem je obljubil, da bodo nove datume koncertov objavili kmalu.

Kot je razkril vir blizu produkcije, je 64-letna Madonna tedne pred to zdravstveno krizo “trdo vadila” za svojo dolgo pričakovano turnejo Celebration Tour. Delala je tudi do 12 ur na dan. Na vajah je bila zelo vesela in predana. Odločitev o odpovedi turneje, na kateri je bilo predvidenih kar 84 koncertov, ji ni bila prav nič po godu, pravi drugi vir. Mega zvezdnica že mesece napoveduje začetek turneje, zadnjo objavo je objavila 20. junija s pripisom “Zatišje pred nevihto…” Takrat se ji niti sanjalo ni, kako bi ta nevihta lahko izgledala.

vir Foto: Wikimedia Portal24