Dua Lipa navdušila s svežim singlom “Houdini”

ByAna Koren

10. novembra, 2023
Dua Lipa Houdini Foto_Zajem zaslonaDua Lipa Houdini Foto_Zajem zaslona

Dua Lipa navdušila s svežim singlom “Houdini”

Britansko-albanska pevka Dua Lipa je svoje oboževalce navdušila z izdajo novega singla “Houdini” ter ga proslavila s skrivnim dogodkom v Londonu. Ta skladba predstavlja prvi singel s prihajajočega tretjega studijskega albuma pevke, ki naj bi ugledal luč sveta leta 2024. Po uspešnici “Barbie” nas je Dua Lipa znova presenetila s pesmijo “Dance the Night”, ki je izšla maja in služi kot zvočna podlaga za “Houdini”.

“Houdini”, poimenovan po legendarnem iluzionistu in umetniku pobega, Harryju Houdiniju, je nastal pod producentsko taktirko Dannyja L Harleja in Kevina Parkerja iz skupine Tame Impala. Dua Lipa je tudi razkrila, da pripravlja kar tri presenetljive predstavitvene dogodke za “Houdinija” v Londonu, Los Angelesu in Tokiu. Prvi izmed njih bo potekal ta četrtek v njenem rojstnem mestu, Londonu. Pevka bo povabila nekaj srečnih oboževalcev iz Združenega kraljestva in Evrope, zato imejte oči odprte za morebitne povabilnice.

Srečni oboževalci so bili na dogodku deležni zgodnje projekcije videospota za singel “Houdini” ter nastopa Dua Lipe na odru angleškega nacionalnega baleta v Londonu. Spomnimo, da je Dua Lipa z zadnjim studijskim albumom “Future Nostalgia” iz leta 2020 osvojila svetovne glasbene lestvice in prejela številna prestižna priznanja. Takrat so med drugim prejeli tudi Grammyja za najboljši pop vokalni album ter nagrado Brit za britanski album leta.

Med preteklimi uspešnicami Dua Lipe najdemo hite, kot so “New Rules”, “One Kiss”, “Levitating” in “Don’t Start Now”. Skupaj z novo pesmijo “Houdini” napoveduje še več glasbenih uspehov v prihodnosti.

vir

Foto: Zajem zaslona

Portal24