Dua Lipa praznovala v majhnem modrčku z bleščicami

ByAnja Kadič

24. avgusta, 2022 ,

Vse najboljše Dui Lipi in njenem brezhibnem, slavnostnemu slogu.

Dua Lipa praznovala v majhnem modrčku z bleščicami

Popzvezdnica je v nedeljo predčasno začela praznovanje svojega 27. leta. Nosila je obleko, ki je primerna za kraljico levinje. Dua je na fotografiji z napisom teden rojstnega dne pokazala droben modrček. Povezovali so ga številni krogi, okrašeni s kristali. Spodaj je nosila belo maksi krilo z visokim pasom in visoke petke s platformo Mary Jane v ujemajočem se lakastem usnju. Videz je dopolnila z belo torbico na rami in s srebrno verižico. Ta se je ujemala z njeno zapestnico in številnimi srebrnimi prstani. Dodala tudi je črn pas, ki ga je zapognila skozi pas krila.

https://www.instagram.com/p/ChhpCsTM_GL/?utm_source=ig_embed&ig_rid=fb73d7dc-376f-4886-97e4-c0ded70124f2

Dua Lipa praznovala v majhnem modrčku z bleščicami. V nasprotju z njenim videzom na zabavi je bil Duin rojstnodnevni glamur razmeroma umirjen. Njeni do bokov dolgi lasje so bili spuščeni in ravni. Njena zagorela in sijoča polt pa sta poskrbeli za zaključni videz.

Medtem ko je Dua na videz še vedno na počitnicah v Albaniji, so njene obleke na delu. Nekaj dni prej je na mojstrskem tečaju počitniškega oblačenja nosila obleko, ki jo je pravzaprav preprosto posnemati. Pevka je na kamnitem stopnišču oblekla žajbljevo zeleno maksi obleko z globokim dekoltejem in izrezom. Dodala pa je tudi lila jopico in svetlo zeleno tkano torbico.

Vir slik: InStyle