Dua Lipa: Svež in zabaven slog pevke osvojil modna srca oboževalcev

ByAna Koren

6. septembra, 2023

Dua Lipa: Svež in zabaven slog pevke osvojil modna srca oboževalcev

S pevskim talentom, ki jo je popeljal do Grammyja, in nepogrešljivim občutkom za modo je Dua Lipa ponovno osvojila srca svojih oboževalcev. Z najnovejšimi Instagram objavami je svetovno znana pevka, ki se je uveljavila s svojim svežim in zabavnim slogom, dosegla nove višine.

Na fotografijah je Dua Lipa pozirala v miniobleki brez rokavov, ki je bila v celoti prekrita s črno cvetlično čipko. Vendar pa je pozornost vzbudila ne samo zaradi obleke, ampak tudi zaradi svoje izbire obutve. Dua Lipa je namreč nosila ponovitev legendarnih Kiki škornjev Marca Jacoba. Modni škornji so bili dopolnjeni z visokimi petami s platformo in več trakovi. Čevlje je nosila s ponosom in popolnostjo, kar kaže na svojo strast do edinstvenih čevlje.

https://www.instagram.com/p/Cwz9tjWMQWD/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ce63e76d-8d78-4fff-b18b-24503cda6af9

Dua Lipa je znana po svoji ljubezni do statement čevljev, kar je nedvomno dokazala tudi v prejšnjem mesecu. Takrat je delila fotografije, na katerih je pozirala v povsem modrem videzu. Njen outfit je vključeval ledeno modro mrežasto mini obleko z plapolajočimi rokavi na zvonec, ujemajočo se kravato in otroško modri bikini s trikotnikom. Piko na i so dodali kovinsko modri sandali s platformo iz kolekcije La Vacanze znamke Versace, pri kateri je Dua Lipa sodelovala z Donatello Versace.

https://www.instagram.com/p/CwM_L1vM6R8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

V intervjuju za Harper’s Bazaar je Dua Lipa spregovorila o svoji ljubezni do mode: “Vedno sem se rada oblačila. Všeč mi je, ko stvari izgledajo, kot da si jih pravkar oblekel, in včasih so stvari, ki jih res samo oblečeš, videti najboljše. Vedno so me navdihovala 90. leta.” S svojim edinstvenim slogom in strastjo do mode je Dua Lipa nedvomno ena izmed najsvetlejših zvezd v glasbeni in modni industriji.

Foto: Instagram

Portal24