Edinstvena metoda, ki ohranja obraz J.Lo mladosten in svež (video)

ByA.K.

27. decembra, 2022

Edinstvena metoda, ki ohranja obraz J.Lo mladosten in svež

Edinstvena metoda, ki ohranja obraz J.Lo mladosten in svež. Jennifer Lopez je ena redkih zvezdnic, ki se ne boji pokazati obraza brez ličil. Nekoč je dejala, da nikoli ni uporabljala botoksa, kot to počnejo številne njene slavne kolegice.

“Nikoli nisem uporabljala botoksa, preprosto nisem tak tip človeka. Nič nimam proti ljudem, ki to počnejo. To me ne zanima,” je povedala J. Lo. Jennifer je znana po svoji mladostni koži in vitki postavi. In ravno pred kratkim je delila metodo, ki ohranja njen obraz svež in mladosten, vse pa je povezano s spanjem.

“Ena mojih največjih lepotnih skrivnosti je spanje,” je povedala v videu, ki ga je posnela za Vogue.

“Toda eden od mojih trikov je, da obstaja določeno število ur, za katere se mi zdi, da moram spati, da sem videti sveža. In res deluje, to je manj kot štiri ali več kot sedem ur spanja. To je moje edino pravilo.”

Glede na to, da je njena koža res vedno brezhibna, so dermatologi ugotovili, ali se za njeno edinstveno metodo spanja skriva kaj resnice.

“Rekla bi, da je to bolj anekdota kot karkoli drugega,” pravi certificirana dermatologinja Geeta Yadav.

“Tisti, ki spijo več imajo bolj mladosten videz kože, boljše delovanje kožne pregrade in več zadovoljstva s svojim videzom kot tisti, ki redno spijo pet ur ali manj. Zato je to zelo smiselno,” dodaja dr. Yadav. Med spanjem se naše telo, vključno s kožo, obnavlja.

Uporablja tudi jutranje afirmacije

Seveda je spanje le del splošne nege zase, ki ji J. Lo daje prednost. Dnevne afirmacije uporablja tudi kot del jutranje rutine. Prilagodljive mantre, besedne zveze ali prepričanja so pravzaprav znanstveno podprt način za spodbujanje pozitivne miselnosti in izboljšanje razpoloženja.

Zdi se, da se s to raziskavo strinja tudi ona, ki deli svoje mantre, osredotočene predvsem na dobro počutje in zdravje. “Vedno sem v zdrava, to je nekaj, kar si nenehno govorim,” je povedala v videu in dodala: “Moja družina je vedno zdrava. Sem mlada in brezčasna v vseh letih. Moje življenje je polno obilja, veselja in ljubezni.”

Foto: Zajem zaslona

Ne spreglejte…

Seksi Jennifer Lopez je v črnem kompletu spodnjega perila in svinčniku videti fantastično.

Seksi Jennifer Lopez ni ravno znana kot pisateljica, a nova podoba, objavljena na njenih družbenih medijih, jo prikazuje v literarnem načinu. V nizu slik, objavljenih na njenem zelo, zelo priljubljenem Instagram računu, J.Lo pozira v črnem modrčku in pižami… več tukaj.