Ekskluzivno: Bad Bunny bo nastopil na MTV VMA 2022

ByAnja Kadič

27. avgusta, 2022 ,

Portoriški superzvezdnik se pridružuje Blackpink, Nicki Minaj in drugim kot ena izmed nastopajočih atrakcij, ki jih ne gre zamuditi.

Ekskluzivno: Bad Bunny bo nastopil na MTV VMA 2022

Portoriški zvezdnik letos nastopa v glavi vlogi v poletni uspešnici Bullet Train. Poleg tega je odprl svojo prvo restavracijo v Miamiju z gostincem Davidom Grutmanom. Začel pa je tudi svojo največjo svetovno turnejo.

BAZAAR.com je ekskluzivno razkril, da bo pevec nastopil na letošnji podelitvi nagrad MTV Video Music Awards 28. avgusta.

Bad Bunny se je pridružil številnim izjemnim izvajalcem, ki bodo tisti večer na odru podelitve nagrad VMA. Med njimi so Blackpink, Nicki Minaj, Jack Harlow, J Balvin, Anitta in drugi. Nastop bo poseben trenutek, ki bo v živo predvajan s postanka turneje Bad Bunny World’s Hottest Tour.

Predvajan bo na stadionu Yankees v Bronxu v New Yorku. To bo prvič, da bo nastop na podelitvi nagrad VMA predvajan s tega znamenitega prizorišča. Zvezdnik je sedemkrat nominiran, saj je prejel nominaciji tudi za izvajalca leta in najboljšega latino izvajalca.

Napoved je prišla ob koncu poletja. Poletje je bilo za Bad Bunnyja odločilno za njegovo kariero.

Njegov najnovejši album Un Verano Sin Ti je od maja, ko je izšel, podrl rekorde. Zapisal se je v zgodovino kot edini album v španskem jeziku, ki je več tednov preživel na vrhu lestvice Billboard 200.

Glasbenik je o vplivu svojega velikega uspeha razmišljal v novi naslovnici za septembrsko številko revije Harper’s BAZAAR.

“Pride trenutek, ko si rečeš Diablo, estoy en un nivel muy alto. Potem pa pride naslednje leto. Ko sem opazil, da so se stvari spremenile, me to ni zares prizadelo. Morda se stvari okoli mene spremenijo, a jaz ostanem isti. Soy un normalito. Sem to, kar sem,” je Bad Bunny povedal za BAZAAR.

“Uspeh ni namenjen le meni, ampak tudi oboževalcem in vsem Latinoameričanom na svetu.”

Vir: The Threat Times, The Hollywood reporter