Električna revolucija: Bisimoto in Unplugged Performance predstavljata dirkalnik Tesla S Plaid

Električna revolucija: Bisimoto in Unplugged Performance predstavljata dirkalnik Tesla S Plaid

V pionirskem partnerstvu sta se združili podjetji Bisimoto in Unplugged Performance, da bi zasnovali in razvili revolucionarni električni dirkalni avto. Temelječ na modelu Tesla S Plaid, ta novi dirkalnik obeta, da bo na drag dirkah postavil nove mejnike in definiral prihodnost električnih dirkalnih avtomobilov.

Projekt je rezultat združenih moči in izkušenj obeh podjetij. Unplugged Performance je pri projektu prispeval svojo strokovnost na področju tuninga in modificiranja električnih avtomobilov. Novi dirkalnik bo obogaten z nizom posebej izbranih komponent, vključno z 20-palčnimi lahka kovana platišča in visokozmogljivimi pnevmatikami, ki bodo zagotovile optimalen oprijem in izboljšane aerodinamične lastnosti.

Dirkalnik bo prilagojen za tekmovanja na kratkih razdaljah, kot so 201 metra (1/8 milje) in 402 metra (1/4 milje). Hitrosti, ki jih bo sposoben doseči, bodo presegale 241 km/h (150 mph). Slednje izpolnjuje tudi stroge zahteve organizacij NHRA in IHRA.

Podjetji nameravata z inovacijami in izboljšavami neprestano dvigovati standarde zmogljivosti. CEO Bisimota, Bisi Ezerioha, bo skupnosti omogočil vpogled v celoten razvojni proces, od začetnih faz do končne realizacije projekta, preko serije videoposnetkov, ki bodo objavljeni na YouTube.

Obe podjetji sta zavezani dolgoročnemu sodelovanju, s ciljem nadaljnjega razvoja in izboljšanja zmogljivosti dirkalnih električnih avtomobilov. Končni izdelek, ki obeta razburljivo in inovativno vožnjo, bo uradno razkrit na sejmu Electrify Expo v Miamiju, kjer bodo obiskovalci in ljubitelji avtomobilizma deležni podrobnejšega vpogleda v zmogljivosti, tehnične lastnosti in edinstvene značilnosti tega električnega dirkalnika. Novi mejniki in pristopi, ki jih ta projekt prinaša, bodo zagotovo pomembno vplivali na smer razvoja električnih dirkalnikov v prihodnje.

vir

Foto: Bisimoto

Portal24