Elvis ponovno živi

Zdi se, da kritiki biografski film režiserja Baza Luhrmanna “Elvis”, ali ljubijo ali sovražijo. A vsi se strinjajo v enem: Austin Butler je v svoji upodobitvi Kralja rock ‘n’ rolla odličen!

Austin Butler je svojo kariero začel z igranjem stranskih vlog v hollywoodskih produkcijah. Nekaj vlog je Butler, preden je dobil majhno vlogo v Once Upon a Time in Hollywood, dobil v najstniških oddajah Hannah Montana, iCarly in Switched at Birth.

Butler zdaj sceno dobesedno razbija z gibi bokov in besedno kadenco Elvisa Presleyja v Luhrmannovem glasbenem filmu o pevčevih preizkušnjah in stiskah življenja.

Butler pravi, da po Elvisovi ulici ni šel tako daleč, kot bi si želel.

“Čutil sem tako veliko odgovornost in to, kar pride s tem, je neverjetna količina terorja. Prestrašen sem bil. Stal sem na odru in začela se je glasba. Pogledal sem navzdol in videl usnje na roki in prstane na prstih in zdelo se mi je, kot da gledam z njegovimi očmi. To je bil najbolj izjemna zunajtelesna izkušnja.”

Austin Butler

Po treh letih utelešenja Elvisa od se je Butlerjeva Elvis pot končala na svetovni premieri filma na filmskem festivalu v Cannesu maja.

Elvis se je po kinematografih širom sveta začel vrteti včeraj.

By A.K.

Komentar: