Emily, ena najlepših žensk, razkrila, zakaj je opustila igralstvo

ByAna Koren

20. aprila, 2023

Emily, ena najlepših žensk, razkrila, zakaj je opustila igralstvo

Emily Ratajkowski je v intervjuju za The Los Angeles Times razkrila, zakaj se je kljub uspehom v znanih filmih odločila zapustiti igralstvo. 31-letna manekenka je opisala, da so jo v filmski industriji obravnavali bolj kot “kos mesa” namesto kot pravo umetnico.

Ratajkowskijeva je zaslovela z vlogo ljubice Bena Afflecka v psihološkem trilerju Gone Girl. Film je bil nominirani za oskarja. Emily trdi, da je nato z ekipo iskala vloge, ki bi pokazale, da je res ime in obraz, na katerega se je lahko zanesti in je “resna igralka z dolgo življenjsko dobo”.

“Nočem biti dostopna vplivnim moškim v Hollywoodu”

Njena zadnja avdicija je bila za film Triangle Sadness iz leta 2022. Vlogo je na koncu prejela Charlba Dean Kriek. Vendar je Emily zdaj izjavila, da namesto da bi se počutila kot umetnica, je čutila, da jo dejansko “obravnavajo kot predmet”.

“Nisem se počutila, kot da bi me dojemali resno, ampak kot kos mesa, ki so ga ljudje obsojali in spraševali, ali ima še kaj drugega poleg prsi?” je opisala in dodala, da noče biti ” dostopna vplivnim moškim v Hollywoodu”.

V začetku leta 2020 se je odločila odpustiti svojega igralskega agenta, komercialnega predstavnika in menedžerja. “Nisem jim zaupala. Sama lahko odgovarjam na telefonske klice. Odločila se bom sama. Nobenega od vas ne zanimajo moji interesi in vsi sovražite ženske,” je dejala.

Je priznala, da hodi s Harryjem Stylesom?… več na Princesa.si