Enola Holmes 2: ekskluziven prvi ogled

ByAnja Kadič

20. avgusta, 2022 ,
Enola Holmes 2: ekskluziven prvi ogled

PEOPLE in Entertainment Weekly sta dobila ekskluzivni prvi ogled filma Enola Holmes 2.

Film bo 4. novembra predvajan na Netflixu. V njem se vrača tudi Millie Bobby Brown.

Millie Bobby Brown je spet na delu.

Pripravljen je ekskluzivni prvi ogled prihajajočega nadaljevanja filma Enola Holmes iz leta 2020. V njem bo 18-letna Brownova ponovno igrala naslovno najstniško detektivko in mlajšo sestro Mycrofta in Sherlocka Holmesa.

Poleg 18-letne Brown in 39-letnega Cavilla se v Netflixovem filmu vrača tudi Helena Bonham Carter. Nastopil bo kot Eudoria, mati trojice. Louis Partridge pa bo ponovil vlogo Enolinega ljubezenske simpatije, vikonta Tewkesburyja. Pridružili se jima bodo tudi drugi stari obrazi, kot sta Adeel Akhtar in Susan Wokoma. Seveda pa se bodo predstavili tudi nekateri novi obrazi, kot sta Sharon Duncan-Brewster in David Thewlis iz Harryja Potterja.

“Enola Holmes, ki je detektivka tako kot njen zloglasni brat, se loti svojega prvega uradnega primera iskanja pogrešanega dekleta. Medtem ko iskre nevarne zarote sprožijo skrivnost, ki jo morajo razvozlati prijatelji,” se glasi uradni napovednik filma.

Glede Enole in Sherlocka je režiser Harry Bradbeer za PEOPLE povedal, da bodo brata in sestra v nadaljevanju sodelovali. Vendar ne na način, ki ga pričakujemo. Do konca filma bosta postala partnerja”.

“Ugotovila bosta, da sta njuna primera povezana in da bo to za oba veliko bolj zapleten in zahteven primer. To bo čustveno potovanje za oba, še posebej za Enolo,” dodaja.

Vir slik: Sada El balad, Collider