Estetika lenih deklet: Eleganca brez truda

Vsi smo že doživeli tisti trenutek, ko se zbudimo v mrzlem jutru in ne želimo drugega kot to, da se zvijemo nazaj v posteljo in preživimo dodatne pol ure v toplini. Zadnje, kar si želimo, je trepetati pred omaro in razmišljati, kaj obleči, ko zunaj vreže mraz.

V takih trenutkih se nam včasih zdi ideja o petah, ozkem krilu ali elegantni beli srajci tako daleč od nas kot topla Afrika. Jesenski dnevi kar kličejo po tem, da ostanemo v trenirki ali pižami ves dan. Ampak, ko moramo iti ven in se odpraviti v službo, kjer se naš bančni račun polni, postane misija nemogoče nositi pižamo ali trenirko.

Na srečo obstaja rešitev, ki se imenuje “estetika lenega dekleta” – to je nov trend, ki vam omogoča, da nosite udobna oblačila, hkrati pa izgledate elegantno.

Kaj torej pravzaprav pomeni estetika lenih deklet?

Gre za videz, ki si ga želi vsakdo: eleganca brez truda. Ali tako vsaj izgleda. Oprave, ki so zaslovile to estetiko, predstavljajo popolno ravnotežje med udobnostjo, sproščenostjo in modernim stilom.

Predstavljamo vam pet popolnih jesenskih outfitov za tiste dneve, ko se tudi sami počutite nekoliko leni in počasni.

Kašmir + široke hlače + uggice

Široke hlače so ultimativna izbira za tovrstno obleko. So udobne, elegantne in modne v samo 30 sekundah. Zaključite svoj videz s sproščenim puloverjem iz kašmirja in udobnimi gležnjarji. Popolna kombinacija za hladne jesenske dni.

Bomber jakna + gležnjarji + kavbojke

Bomber jakna je eden najbolj udobnih in trendovskih kosov oblačil. Oblecite jo in jo kombinirajte z jeansom ter črnimi gležnjarji za popoln uspeh. S tem outfitom ne boste morali sklepati kompromisov glede udobja, hkrati pa boste še vedno izgledali elegantno.

Brezrokavnik iz flisa + široke hlače

Brezrokavnik iz flisa je še en kos, ki je idealen za estetiko lenih deklet. Odlično se poda k širokim kavbojkam in udobnim Birkenstock coklam. Ta kombinacija bo poskrbela, da se boste počutili toplo in sproščeno.

Siv pulover + bela majica + kavbojke

Morda sprva niste prepričani, ali potrebujete siv pulover ali ne, vendar boste, ko boste videli, kako čudovito ga dekleta kombinirajo, zagotovo razmislili o nakupu. Dodajte še bež plašč, sive pletenine, superge in kavbojke za popoln jesenski videz.

Pulover z odprtimi rameni + mokasini + slip krilo

Lepota te obleke je, da lahko nosite tudi mehko pletenino in ohlapen kroj, če nimate puloverja z odprtimi rameni. To je odličen primer elegantnega udobja, ki vam bo omogočil, da se počutite sproščeno in hkrati izgledate čudovito.

Torej, zakaj bi se trudili s kompliciranimi in neprijetnimi oblačili, ko pa lahko dosežete eleganten videz v udobju? Estetika lenih deklet vam ponuja možnost, da izstopate in se počutite dobro, ne glede na to, kako lenoben je lahko dan.

vir

Foto: Freepik

Portal24