Evrovizijski oboževalci se pritožujejo nad letošnjimi voditelji: odpovejte vse!

ByAna Koren

25. februarja, 2023 ,

Evrovizijski oboževalci se pritožujejo nad letošnjimi voditelji: odpovejte vse!

Po tem, ko je BBC objavil imena voditeljev letošnjega tekmovanja za pesem Evrovizije, se oboževalci glasbenega tekmovanja na družbenih omrežjih pritožujejo, da “za polovico še niso slišali” in da jih je “preveč”.

Veliki finale Pesmi Evrovizije bo letos z ukrajinsko pevko Julijo Sanino vodil Graham Norton. Pridružili se jima bosta igralka Hannah Waddingham in pevka Alesha Dixon. Ob njih bodo tekmovalce napovedali Sam Quek, Mel Giedroyc, Rylan, Scott Mills in Timur Miroshnichenko.

Oboževalci pišejo, da so veseli, da vidijo Grahama v vlogi glavnega voditelja, a pravijo, da za večino drugih imen še niso slišali.

“Ker lahko izbirate med toliko briljantnimi in izkušenimi voditelji, izberejo popolnoma naključno skupino”

“Nikoli nisem slišal za Julio Sanino ali Hannah Waddingham” … več na Princesa.si

Foto: Pexels


Ne spreglejte…

Gostitelj tekmovanja za pesem Evrovizije 2023 bo Liverpool!

Liverpool je bil eno od 20-ih mest, ki so se potegovala za organizacijo Pesmi Evrovizije, ki letos poteka v Veliki Britaniji. Glasgow je izpadel malo pred ciljem.

“Nikjer ne prirejajo zabav, kot pri nas,” je med tekmovanjem dejala županja Liverpoola Joanne Anderson. “Dom Beatlov je pripravljen narediti predstavo za Ukrajino, Veliko Britanijo in Evropo,” je dodala.

Velika Britanija je Evrovizjo pred tem gostilo osemkrat, od tega štirikrat v Londonu. Nazadnje je tam potekal leta 1998 v Birminghamu. Britanska javna radiotelevizija je pojasnila, da se je pri izboru osredotočila na tista britanska mesta, ki so se v preteklosti že izkazala kot dobra gostitelja večjih mednarodnih dogodkov… več tukaj.