Festival ULTRA Europe (Split, Hrvaška) predstavil novo modno kolekcijo za ženske in moške 

Sezona poletnih glasbenih dogodkov je odprta. Eden od pomembnejših dogodkov je zagotovo festival ULTRA Europe v Splitu na Hrvaškem. Poleg nepozabnih nastopov in neverjetne produkcije je eden najpomembnejših in prepoznavnih vidikov ULTRE cela paleta ustvarjalnih in inovativnih modnih oblačil na obiskovalcih. Ti  prihajajo iz več kot 140 držav po svetu, zaradi česar postane stadion Mladinskega parka v Splitu raznolika mešanica kultur in osebnih stilov. Festival ULTRA Europe je postal prepoznaven kot nenavadno glasbeno in modno igrišče, ki spodbuja samotnost, ustvarjalnost in avtentičnost. S tem v mislih je bila letos predstavljena cela modna kolekcija za ženske in moške.

Glavne zvezde najnovejše kolekcije so bili odsevne holografske jakne, neon barve in drzne mrežaste majice. Neon toni na majicah, bejzbol kapah, nahrbtnikih in sončnih očalih odlično odražajo vibracije festivala ULTRA Europe. V kombinaciji s črnimi barvami in različnimi detajli pa ustvarjajo pravi neo cyberpunk videz. Da so obiskovalci videz še dodatno izboljšali, so bile na voljo tudi zanimive zapestnice, zastave, bandanne ali kape, ki so v tej sezoni absolutni hit po vsem svetu.

V tokratni kolekciji je bila predstavljena tudi povsem nova linija, posvečena enemu najbolj znanih glasbenih programov na svetu. Gre za program RESISTANCE, ki se osredotoča na podzemne elektronske glasbenike in ponuja integracijo neodvisne modne scene s temnimi techno vibracijami. Črne kapuce in majice ter dodatki, kot so bejzbolske kape z vojaškimi detajli, so le nekateri kosi tokratne festivalske kolekcije. Vojska oblečena v neon ali v črno od glave do pete. 

Kolekcija je bila posneta v klubu Secret v Zagrebu. Pred objektivom fotografa Maria Poje sta bila dva znana hrvaška modela Lana Klarić in Sandro Stanojević. Kot mojstrica ličenja se je izkazala Karla Glasnović (Profokus), za pričesko pa je bil zadolžen Fran Brunović (Profokus).

Ponosni partnerji festivala Ultra Europe sta Hrvaška turistična agencija in Samsung Electronics Adriatic. Samsung s svojo serijo pametnih telefonov Galaxy S22 omogoča ustvarjanje najboljših modnih vsebin v najtemnejši temi. Kamera teh naprav uporablja napredno funkcijo Nightography, ki zagotavlja zelo ostre, kakovostne fotografije. Zajema tudi najmanjše podrobnosti, kot je modro črtalo na očeh. 

Nastopajoči

Festival ULTRA Europe je odprl vrata Mladinskega parka od 8. do 10. julija. Nato pa so se obiskovalci odločili za potovanje po otokih, Brač, Hvar in Vis. V Split so prišle številne svetovne zvezde, vključno z Above & Beyond, Adamom Beyerjem, Afrojack, Alesso, Amelie Lens, Armin van Buuren, DJ Snake, Hardwell, Joseph Capriati, Marco Carola, Martin Garrix, Marshmello, Nicky Romero, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Steve Aoki, Tiësto, Timmy Trumpet in Vini Vici.

Vir: Jutranji list (hr)

Vir slik: Jutranji list (hr)

Komentar: