Fuells zmogljivi e-kolesi: Flluid-2 in Flluid-3 (video)

ByAna Koren

9. aprila, 2023

Fuells e-kolesi z velikim dosegom: Flluid-2 in Flluid-3

Fuells je razvil električni kolesi Flluid-2 in Flluid-3. Obe kolesi se ponašata z naprednimi tehnologijami in zmogljivostmi, ki uporabniku nudita uživanje v vrhunski vožnji na električnem kolesu.

Flluid-2 je električno gorsko kolo, zasnovano za off-road avanture. Ima vzdržljiv okvir iz aluminija, ki omogoča izvedbo po zahtevnih terenih. Kolo je opremljeno z zmogljivim elektromotorjem z močjo 250 W, ki ga poganja litij-ionska baterija s kapaciteto 504 Wh. Z enim polnjenjem to omogoča doseg do 100 km, odvisno od terena in načina vožnje. Kolo je opremljeno z naprednim sistemom električne asistence, ki omogoča pet stopenj pomoči in je združljiv s številnimi aplikacijami za sledenje in upravljanje vožnje.

Flluid-2 ima tudi visoko kakovostne vilice, hidravlične zavore in 27,5-palčna kolesa z grobim profilom za optimalen oprijem na različnih terenih.

Flluid-3 pa je mestno električno kolo, zasnovano za udobno in okolju prijazno vožnjo po urbanih okoljih. Kolo ima eleganten okvir iz aluminija, ki je lahek in hkrati trpežen. Poganja ga močan elektromotor z močjo 500 W, ki ga napaja litij-ionska baterija s kapaciteto 720 Wh. To omogoča doseg do 120 km z enim polnjenjem, odvisno od načina vožnje.

Flluid-3 je opremljen z inteligentnim zaslonom na dotik, ki omogoča upravljanje različnih nastavitev in prikazovanje informacij o vožnji. Kolo ima tudi integrirane osvetlitve, blatnike, prtljažnike in 28-palčna kolesa za gladko vožnjo po mestnih ulicah.

Oba modela Flluid-2 in Flluid-3 ponujata visokokakovostno električno vožnjo z naprednimi funkcijami, kot so različni načini vožnje, možnosti povezav z aplikacijami in vzdržljivostjo. S svojo zmogljivostjo in slogom sta primerna za različne potrebe in okolja. Kolesa nudita odlično izkušnjo električnega kolesarjenja. 

Foto: Fuells