Goran Dragić odhaja: Nasvidenje in vso srečo

ByA.K.

1. marca, 2023

Goran Dragić: Nasvidenje in vso srečo

Goran Dragić ni več član Chicago Bullsov. Tako ekipa kot košarkar, ki sta uradno podpisala pogodbo 2. avgusta lani, sta se že poslovila.

“Hvala in vso srečo,” je Chicago zapisal Goranu Dragiću na Twitterju. Ljubljančan je objavo delil na svojem profilu in pripisal: “Hvala ti, Chicago. Srečno!”

Novico so potrdili tudi na uradni strani Lige NBA.

Dragić, ki je zadnje tekme manjkal na tekmah Chicaga zaradi poškodbe (muči ga poškodba levega kolena), je v tej sezoni za Bullse igral na 51 tekmah. V povprečju je zbral 6,4 točke, 1,4 skoka in 2,7 podaje v 15,4 minute na tekmo.

Za 36-letnikom je bogata kariera, v NBA-ju pa je bil član ekip Phoenix Suns, Houston Rockets, Miami Heat, Toronto Raptors in Brooklyn Nets.

Kje bo košarkar nadaljeval kariero, ni znano.

Vir Foto:Ne spreglejte…

Organizator zanika navedbe Laibach: “Nihče ni ničesar zahteval!”

Organizator koncerta je v današnji izjavi tudi zanikal navedbe skupine Laibach, da so od njih zahtevali obsodbo ruske umetnosti.

“Seveda imam korespondenco in vse je zabeleženo. Po njihovem pozivu Ukrajincem, v katerem je cel odstavek posvečen ruski umetnosti, nihče ni ničesar zahteval od njih,” so pojasnili v Kijevu. “Dejstvo, da je vse rusko za nas strupeno, je bilo omenjeno v pismu o odpovedi koncerta. Se pravi, nihče ni ničesar zahteval,” so še zapisali pri Bel Etage Music Hall… več tukaj.