Harry Styles: pesem As It Was postala najdlje predvajana Št.1 iz Združenega kraljestva

ByAna Koren

29. septembra, 2022
Harry Styles: pesem As It Was postala najdlje predvajana Št.1 v Združenem kraljestvu

Hit Harryja Stylesa As It Was je postal najdlje predvajana številka ena na ameriški lestvici singlov britanske lestvice.

Pesem je že 15. teden zapored dosegla vrh Billboard Hot 100. Podrla je rekord, ki sta ga prej imela Mark Ronson in Sir Elton John. Njuni uspešnici Uptown Funk oziroma Candle In The Wind sta bili na prvem mestu lestvice vsaka po 14 tednov.

Po 15 tednih na vrhu lestvice singlov je As It Was postal četrta najdlje zasedena številka ena v zgodovini ameriških lestvic in najdlje s strani enega samega izvajalca.

As It Was je med aprilom in junijem preživel 10 tednov na prvem mestu tudi v Veliki Britaniji.

Medtem je nekdanji zvezdnik skupine One Direction sledil stopinjam Eminema in Princea in postal eden redkih umetnikov, ki so hkrati dosegli vrh glasbenih in blagajniških lestvic.

Don’t Worry Darling, ki ga je režirala njegova partnerica Olivia Wilde, oboževalcev niso odvrnile od obiska kinematografov.

Film, v katerem igrata tudi Florence Pugh in Chris Pine, je na premierni konec tedna v Severni Ameriki zaslužil 19,2 milijona dolarjev.

Film je v zadnjih tednih užival veliko publicitete. Predvsem zahvaljujoč se medijskim poročanjem o drami v zakulisju in prepirih izven filma.

Foto: EPA