Harry Styles spremenil pričesko in razburil oboževalce

ByAna Koren

17. novembra, 2023 ,
Harry Styles, Foto_InstagramHarry Styles Foto_Instagram

Harry Styles spremenil pričesko in razburil oboževalce

Oboževalci Harryja Stylesa so vznemirjeni in razburjeni, potem ko je priljubljeni zvezdnik uradno potrdil, da njegova ikonična pričeska ni več enaka, kot jo poznamo. Pevec skupine Watermelon Sugar je svoj videz usmeril v novo smer. Nekateri oboževalci medtem menijo, da je njegova prepoznavna pričeska naredila njegovo podobo posebno.

Špekulacije o spremembi Harryjevega videza so oboževalce držale v napetosti, potem pa je njegova mama, Anne Twist, potrdila, da je najbolj prepoznavna pričeska na svetu “izginila”. Vsi so čakali na uradno potrditev. Zdaj pa, zahvaljujoč objavi na Instagramu, smo tudi uradno videli kako zgleda.

Posodobitev, ki jo je delila Harryjeva kozmetična znamka Pleasing. Razkrila je, da je Harry oblečen v pulover in predstavlja svoj nov poenostavljen videz. Kljub temu pa objava ni omenila njegove pričeske, kar je še povečalo zanimanje in razburjenje med oboževalci.

Komentarji o novem videzu Harryja Stylesa so raznoliki, a večina jih izraža negodovanje. Eden od oboževalcev ga je celo poimenoval “brez las”, medtem ko je drugi komentiral: “Čakal sem na potrditev, zdaj pa si želim, da je ne bi imel.” Kljub temu pa obstajajo tudi tisti, ki pozdravljajo spremembo in so navdušeni nad novo pričesko.

Harryjevi kodrasti lasje so postali ikonični del njegove podobe in so sprožili različne teorije oboževalcev o razlogih za spremembo. Nekateri menijo, da je povezana z njegovim nekdanjim dekletom Taylor Swift in govoricami o izdaji albuma “1989 (Taylor’s Version)”, v katerem se omenja ljubimec z dolgimi lasmi. Toda Anne Twist, Harryjeva mama, je ponudila preprostejšo razlago. TikTokerka Maddie je razkrila, da je Anne srečala v podružnici Ikee in ji priznala, da si je Harry po dopustu “kar zaželel spremembe”.

Oboževalci Harryja Stylesa bodo zagotovo še naprej spremljali njegovo pot in se spraševali, kaj prinaša prihodnost za njegov videz in glasbeno kariero.

vir

Foto: Instagram

Portal24