Harry zahteva, da se kraljeva družina opraviči Meghan Markle

ByA.K.

15. januarja, 2023 ,

Harry zahteva, da se kraljeva družina opraviči Meghan Markle

Potem ko je princ Harry v 400 strani dolgih spominih z naslovom Spare povedal številne skrivnosti svojih najbližjih, zahteva, da se kraljeva družina opraviči Meghan Markle. Zakaj naj bi se kraljeva družina opravičila njegovi ženi, Harry ni povedal.

Harry pravi, da se je postavil na pravo stran v vojni med njima in Windsorji. Princ trdi, da razkol med njim, Meghan in preostalo kraljevo družino ne bi dosegel te ravni, če bi že prej prisluhnili njegovim pomislekom.

V intervjuju za The Telegraph, pred uradno predstavitvijo svoje knjige v začetku tega tedna, je Harry za dramo okrivil svojo družino.

“Vsemu se je bilo mogoče izogniti. Toda enostavno si niso mogli pomagati,” pravi Harry. Dodal je, da ga ima njegova družina za paranoičnega. Princ pravi, da čuti odgovornost za reformo monarhije v interesu svojih dveh majhnih otrok.

Velik del svoje knjige je princ Harry posvetil svoji mami Diani in razkril njen najljubši parfum

Princ v knjigi piše, da so mu, ko je začel s psihoterapijo, svetovali, naj kupi stekleničko maminega najljubšega parfuma, da bi sprostil svoja čustva in končno lahko jokal za svojo mamo. Spominja se, kako ga je njegov terapevt spodbujal k raziskovanju svojih čustev s pomočjo stekleničke parfuma. Kot piše Harry, je bil najljubši parfum njegove mame First znamke Van Cleef & Arpels.

“Na začetku najine seanse sem dvignil pokrov, globoko povohal. Kot tableto LSD. Nekje sem prebral, da je vonj naš najstarejši čut, in se je ujemal s tem, kar sem izkusil v tistem trenutku, slike, ki so se dvignile iz tistega, kar se je zdelo najbolj primitivni del mojih možganov,” piše Harry.

Foto: Afp