Znamenja zodiaka, ki partnerja dušijo z ljubosumjem in posesivnostjo

Vsi smo v razmerju že kdaj občutili ljubosumje. Težava nastane, ko to partnerja začne dušiti. Če eden od partnerjev nenehno duši drugega in ljubosumno preverja vsak njegov korak, lahko takšno vedenje resno ogrozi odnos. Astrologi menijo, da so ta tri znamenja najbolj nagnjena k ljubosumju.

Škorpijon

Škorpijoni slovijo kot zahtevni in težavni partnerji, veliko vlogo pri tem pa igra njihova ljubosumna narava. Ko se v nekoga zaljubijo, Škorpijoni od njega pričakujejo brezpogojno predanost. Škorpijon bo neprestano preverjal vsak partnerjev korak, za njim pa celo vohunil na družbenih omrežjih, kar ga bo spravljalo ob pamet.

Bik

Morda je čudno videti te dobronamerne ljudi na seznamu najbolj ljubosumnih znamenj, vendar so Biki zelo posesivni. Želijo si, da bi bil njihov partner popolnoma predan in zvest in ne prenesejo misli, da bi koga drugega sploh pogledal. Ko so ljubosumni, popolnoma izgubijo nadzor in so pripravljeni reči in narediti karkoli.

Lev

Levi morajo biti vedno v središču pozornosti, zato je njihovo ljubosumje povezano z egom. Pričakujejo, da jih bo oseba, s katero so v zvezi, oboževala in zasipavala s komplimenti, zato bodo globoko nesrečni, če se bodo počutili zapostavljene. Pod vplivom ljubosumja postanejo jezni, jedki in nagnjeni k ustvarjanju scen.

* Priporočil in nasvetov horoslkopa ne jemljite posebej resno, za vse indikacije in stranske učinke pa se obrnite na bližnjega znanstvenika.

Največ sreče v januarju čaka ta tri horoskopska znamenja

Začelo se je novo leto. Največ sreče v januarju čaka tri znamenja horoskopa. Po brezskrbnem prazničnem času je prihod januarja za marsikoga znak vrnitve v realnost. Pred nami je mesec, ki bo zaznamoval več astroloških vidikov, med katerimi je verjetno najpomembnejši retrogradni Merkur v Kozorogu. Kljub vplivu bo to srečen mesec za mnoge, najbolj pa za ta tri znamenja… več tukaj.

Foto: Pexels

By A.K.

2 thoughts on “Horoskopska znamenja, ki partnerja dušijo z ljubosumjem”

Komentar: