Igralka se je pri 47 nenačrtovano odločila za materinstvo

ByAna Koren

30. marca, 2023

Igralka se je pri 47 nenačrtovano odločila za materinstvo

Ena od Charliejevih angelčkov se je v poznih štiridesetih odločila za materinstvo in sina dobila prek nadomestne matere. Kot je nekoč dejala Michelle Yeoh, ženska nikoli ni “v najboljših letih”. Tej pripovedi je zelo blizu Lucy Liu. Igralka, umetnica, včasih tudi mečevalka in seveda mati, si je pri 54 letih upravičeno zaslužila mesto v templju superjunakov.

Slavna hollywoodska igralka Lucy Liu je spregovorila o svojem materinstvu v poznejših letih. Po njenih besedah ​​tega koraka ni podrobno načrtovala. V poznih štiridesetih letih je “odvrgla scenarij, ki ga je kar naprej brala”. Sina Rockwella je dobila prek nadomestne matere pri 47 letih in o tem je spregovorila za revijo The Cut.

“Nisem imela načrta. Samo mislila sem, da želim malo spremeniti pogovor. Nisem želela govoriti o naslednjem projektu. Počutila sem se, kot da vedno znova berem isti scenarij. Počutila sem se naveličano. Nisem želela istega dialoga. Slišala sem se govoriti iste stvari velikokrat, prevečkrat in sem si samo mislil, no, to ne more biti tisto, kar me čaka. To mi ni bilo dovolj. Nisem preveč razmišljala o tem. Nisem veliko raziskovala, samo pritisnila sem na sprožilec. Lahko nekaj premislim in se na to odzovem. Če preveč razmišljam, tega ne bom naredila. Bolje je zame, ko nekaj čutim samo grem v to. Veliko ljudi bere knjige o starševstvu. Jaz nisem počela nič od tega. Mislila sem si, ko pride otrok, bom že ugotovila,” je bila iskrena igralka.

Potem, ko je več let živela v Los Angelesu, se je vrnila v New York, da bi tam vzgajala svojega otroka. Sama. Mnogi njene poteze niso odobravali, ona pa se je odločila, da bo v tem mestu vzgajala sina. “Vsekakor želim vzgajati otroka v New Yorku. Ljudje pravijo, da to ni priročno, nepraktično, nimam niti avta. Ampak tako bo videl vse stvari. Pokazala mu bom, kaj je varno, kaj ne. Stvari se bo naučil razumeti skozi izkušnje. Težko je zgraditi zdrav razum, ko si ves čas v avtu,” je svojo odločitev pojasnila Lucy Liu.

Foto: Wikimedia Princesa.si