Inovativni Hyundai izdelal pisarno na kolesih

Inovativni Hyundai izdelal pisarno na kolesih. Do sedaj smo imeli priložnost videti mobilne pisarne, kjer bi se morda lahko nastanil direktor s tajnico, zdaj pa se lahko na pot poda kar celotna ekipa. 

Potujoča pisarna se imenuje Universe Mobile Office. Kot že ime pove, temelji na Hyundaijevem luksuznem avtobusu Universe. Z več kot 11,6 metra dolžine so se pri Hyundaiju zdaj odločili, da poskrbijo za celotno ekipo. Na voljo je več tlorisnih različic, praviloma pa gre za potniški del z 10 do 13 sedeži ter pisarniški del, v katerem je odprt prostor za sestanke in predstavitve. 

Vse je na najvišjem nivoju luksuza in velja povedati, da tovrstna ponudba v svetu ni prebogata. Kdor se odloči za tovrstno mobilno pisarno, mora upoštevati tudi razmeroma neugoden okoljski vidik. Zagon zagotavljajo izključno vrstni šestvaljniki s prostornino od 9,9 do 12,7 litra in močjo do 440 KM.

Kljub temu ne dvomimo, da je ta možnost veliko manj onesnažujoča od hlevov luksuznih limuzin, ki jih uporabljajo današnji politiki. 

Foto: Hyundai

Ne spreglejte…

Cadillac Celestiq se začne pri 300.000 dolarjih, razprodan je za 18 mesecev vnaprej

Cadillac Celestiq se začne pri 300.000 dolarjih in je razprodan je za 18 mesecev vnaprej. Visoki ceni navkljub je povpraševanje po Cadillacu Celestiq nad vsemi pričakovanji. 

Cadillac se je na sceno vrnil kot najbolj luksuzen ameriški proizvajalec avtomobilov. Vrnil se je tudi kot znamka, katere podoba je lahko uspešna tudi zunaj meja domačega trga. Čeprav je začetna cena Cadillaca, ki je večinoma izdelan ročno, kar 300.000 ameriških dolarjev, si vse več ljudi želi prav ta model… več tukaj. 

By A.K.

Komentar: