Instagram objava Jennifer Lopez sprožila ugibanja o njenem zdravju

ByAlenka Mirnik

3. julija, 2024
Jennifer Lopez [Foto: Instagram]

Instagram objava Jennifer Lopez sprožila ugibanja o njenem zdravju

Jennifer Lopez je z najnovejšo objavo na Instagramu povzročila pravi val komentarjev. 54-letna igralka in pevka je na fotografiji, kjer promovira izdelke iz svoje kozmetične linije, oblečena v top in kratke hlače. Pozornost sledilcev pa je pritegnil njen videz, saj so številni opazili, da je vidno shujšala.

Med komentarji so se vrstili odzivi, kot so: “Lepa si, ampak zakaj si tako shujšala?”, “Zelo si shujšala”, “Sem edini, ki je opazil, da je Jennifer zelo shujšala?”, “Vedno je lepa, ampak res je suha”, “Videti je izčrpana”, “Še nikoli ni bila bolj suha”.

Nekateri sledilci so izrazili skrb, da je Jennifer pod hudim stresom, saj se že nekaj časa govori o njeni domnevni ločitvi od Bena Afflecka. Sumi so se okrepili po novici, da par prodaja vilo, ki sta jo skupaj kupila pred letom dni.

Jennifer je pred kratkim odpovedala svojo turnejo in se na premieri novega filma pojavila sama. Paparaci so jo nedavno ujeli med vožnjo po Los Angelesu, mediji pa so takrat poročali, da je delovala “živčno in napeto”.

Jennifer Lopez zaenkrat še ni komentirala govoric ali odzivov na svoj videz.

Ben Affleck brez poročnega prstana, J.Lo uživa v Italiji

Ben Affleck in Jennifer Lopez sta očitno potrdila, da je njun zakon na robu ločitve. Par, ki trenutno živi ločeno, je prodal svoj 60 milijonov dolarjev vreden dvorec. Medtem ko Jennifer uživa na dopustu v Italiji, je bil Ben opažen brez poročnega prstana, kar je sprožilo dodatne govorice o ločitvi.

Prejšnjo soboto je Ben Affleck večerjal s svojo 18-letno hčerko Violet, ki jo ima z bivšo ženo Jennifer Garner. Oblečen je bil v črno-belo flanelo čez belo majico in modre kavbojke, a brez poročnega prstana, kar je pritegnilo pozornost oboževalcev. Medtem ko je Affleck ostal v Los Angelesu, se je Jennifer Lopez odpravila na samostojne počitnice v Evropo. Videli so jo na modnih revijah v Parizu, na večerji s prijatelji in med vožnjo z ladjo v Italiji. Kljub njenemu veselemu videzu je manjkala ena pomembna stvar – njen mož… več tukaj.

[Vir: IndexHR]; Portal24; foto: Instagram