Ivana Knoll, hrvaška starleta odstranjena s tribun! (video)

ByAna Koren

11. decembra, 2022

Ivana Knoll, hrvaška starleta odstranjena s tribun! (video)

Ivana Knoll, hrvaška starleta odstranjena s tribun! Hrvaška starleta Ivana Knoll je v Katarju po vseh slavospevih doživela velik udarec. Organizatorji namreč niso več želeli tolerirati njenega ‘razkazovanja’ in so jo dali odstraniti s tribun. V javnost je prišel tudi posnetek, ki prikazuje kako so jo odstranili s tribun.

Hrvaška vplivnica Ivana Knoll kot kaže ni očarala redarjev in je ostala na celotni tekmi med Hrvaško in Brazilijo. Provokativno oblečena je že dneve sprožala polemike v Dohi, pa tudi po svetu, zdaj pa so se organizatorji, kot kaže, naveličali.

Foto: Tom Dubravec Cropix

Ne spreglejte…

500.000 novih oboževalcev za najbolj vročo navijačico SP

500.000 novih oboževalcev za najbolj vročo navijačico SP. Ivana Knoll, ki jo tuji mediji označujejo za najlepšo navijačico na svetovnem prvenstvu v Katarju, je v le nekaj dneh na Instagramu uspela zbrati več kot 500 tisoč novih sledilcev.

Trenutno ima na družbenem omrežju kjer pogosto objavlja fotografije iz Katarja 827.000 sledilcev. Ivana je priljubljena tudi na drugih družbenih omrežjih. Pred kratkim je videoposnetek, v katerem je nastopila, postal viralen na TikToku. Videoposnetek si je ogledalo več kot 20 milijonov uporabnikov… več tukaj.

Nogomet: Hrvaška po enajstmetrovkah izrinila Brazilijo!

Hrvaška je v polfinalu svetovnega prvenstva! Močna Brazilija je padla tudi po enajstmetrovkah. Brazilci so povedli v podaljšku prek Neymarja, Bruno Petković pa je izenačil na 1:1 in tekmo pripeljal do enajstmetrovk. Tam je Hrvaška uporabila štiri, Brazilija pa le dva. Dominik Livaković je ubranil eno enajstmetrovko, drugo pa so Brazilci zgrešili… več tukaj.