Izdaja? Emily Ratajkowski prosi Olivio Wilde za odpuščanje

ByAna Koren

1. aprila, 2023

Izdaja? Emily Ratajkowski prosi Olivio Wilde za odpuščanje

Situacija med Harryjem, Emily in Olivio je zapletena. Pop zvezdnik ne oglašuje novega razmerja, manekenka in igralka pa želita svoj odnos zgladiti, potem, ko so Emily ujeli med poljubljanjem Olivienega bivšega.

Emily Ratajkowski in Harry Styles bi lahko postala nov vroč par na sceni. Po njegovem koncertu v Tokiu so ju že ujeli med strastnimi poljubi.  Oboževalce in javnost zanimajo vse podrobnosti njunega razmerja. Za nekatere pa njuno novo razmerje ni tako vesela novica. Predvsem za njegovo nekdanjo punco, igralko Olivio Wilde, ki je tudi tesna prijateljica manekenke in aktivistke.

Vir blizu Olivie je namreč povedal, da se igralka počuti izdano, ker se je Emily zapletla z njenim bivšim. V njenih očeh je s tem prekršila nenapisano pravilo, da se ne smeš zapletati z bivšimi fanti svoje prijateljice. Emily in Olivia sta se skupaj zabavali v VIP delu njegovega koncerta, le dva tedna preden se je pojavil posnetek njunega poljuba. Družili sta se tudi na zabavi po podelitvi oskarjev. Igralka in pop zvezdnik sta konec novembra lani končala razmerje. Kot razlog sta navedla “različne prioritete, ki ju ločujejo”, in razšla sta se brez hude krvi. Olivia do zdaj ni spregovorila o “izdaji” svoje prijateljice, a viri blizu nje trdijo, da ji ni vseeno.

“Olivia noče biti potegnjena v to zmešnjavo in noče živeti pod bremenom preteklosti. Osredotočena je na svojo kariero in otroke in ne želi zapravljati svoje energije za to dramo,” je za tuje medije povedal vir blizu igralke. Producent je dodal, da se Wilde počuti izdano, a tudi, da je pripravljena na nove ljubezenske priložnosti.

Po razhodu z nekdanjim članom skupine One Direction se je govorilo, da se namerava Olivia pobotati z nekdanjim možem Jasonom Sudeikisom, s katerim ima dva otroka. A vse je ostalo pri tračih. Olivia  je povedala, da se ne namerava pobotati z nobenim od svojih bivših. Ratajkowski se še ni uradno oglasila, je pa vir blizu manekenke dejal, da bo Olivio prosila odpuščanja. Medtem, ko ureja ločitvene papirje od nekdanjega moža Sebastiana Beara-McClarda, s katerim ima dveletnega sina, brez zadržkov in skrivanja pred radovednimi pogledi uživa v družbi Harryja Stylesa.

VIR Foto: Shutterstock