J.Lo besna, v javnost pricurljal video z Benom

ByAna Koren

30. avgusta, 2022
J.Lo besna, v javnost pricurljal video z Benom: To je bil zaseben trenutek

Slavna Jenifer Lopez želi, da oboževalci nehajo objavljati videoposnetek njene zabave Benom Affleckom na njuni poroki v Georgii.

Lopez in Affleck sta se 17. julija poročila na intimni poroki v Las Vegasu. Prejšnji konec tedna sta na igralčevem posestvu Riceboro priredila večje praznovanje. 

Na posnetku, ki ga je prvotno objavil TMZ, je videti Lopezovo, kako poje in pleše v eni od svojih Ralph Lauren oblek, medtem ko Affleck sedi pred njo na stolu. 

Zvenelo je, kot da bi J.Lo pela novo, posebno verzijo pesmi Can’t Get Enough.

Ko je videoposnetek prišel v tabloide, je Jennifer dejala, da je video »ukradel« in medijem prodal poročni gost, saj, da so vsi podpisali pogodbo o nerazkrivanju.

“To je bilo posneto brez dovoljenja. Pika. In kdorkoli je to storil, je izkoristil najin zasebni trenutek. Ne vem, od kod posnetek, ker sva imela pogodbo o nerazkritju. Prosila sva vse, naj ne delijo ničesar z najine poroke. To je najina izbira. Vse, kar objavim, je zasebno na OnTheJLO in je namenjeno delitvi z mojimi oboževalci. Objavila bom, ko bom pripravljena. To je bilo ukradeno, brez najinega soglasja in prodano za denar,” je dejala J.Lo.

Poroka

Datum njune poroke označuje točno 18 let po propadu njune prve romance. Podrobnosti so razvidne v sodnih zapisnikih. Da sta se res poročila, je razvidno tudi iz poročnega potrdila. Vložila sta ga v okrožju Clark v Nevadi… več tukaj.

Foto: Gettyimages