Slavna Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se ta konec tedna poročila v Las Vegasu.

Datum njune poroke označuje točno 18 let po propadu njune prve romance. Podrobnosti so razvidne v sodnih zapisnikih.

Da sta se res poročila v soboto, je razvidno tudi iz poročnega potrdila. Vložila sta ga v okrožju Clark v Nevadi.

V njem sta kot poročna partnerja navedena Affleck, Benjamin Geza in Lopez, Jennifer. Njeno novo ime je Affleck, Jennifer.

Njuna zgodovina

Benjamin (49) in Jennifer (52) sta se prvič srečala leta 2002. Srečala sta se na snemanju filma Gigli, ki je bil deležen številnih kritik.

Medijska senzacija sta seveda postala v trenutku, ko sta začela hoditi skupaj. Leta 2003 sta preložila načrtovano zaroko, nato pa v začetku leta 2004 sporočila, da je njunega razmerja konec.

Bennifer, javni vzdevek para iz njunega prvega razmerja, je lani, ko so začele krožiti njune skupne fotografije, ponovno zakrožil po svtovnem spletu.

Lopezova in Affleck sta zaroko naznanila aprila letos.

Lopezova je v svojih novicah On The JLo objavila videoposnetek. Na njem je videti kako čustveno občuduje zeleni prstan. Ameriški mediji so poročali, da je bil prstan svetlozeleni smaragd.

To je četrti zakon za Lopezovo in drugi za Afflecka.

Lopezova je februarja v intervjuju za People govorila o obnovljenem razmerju z Affleckom.

“To je čudovita ljubezenska zgodba, saj sva dobila drugo priložnost,” [J Lo]

Lopezova je bila pred tem poročena z igralcem Ojanijem Noo, plesalcem Crisem Juddom in pevcem Marcom Anthonyjem, s katerim ima 14-letna dvojčka Maxa in Emme.

Affleck je bil poročen z igralko Jennifer Garner, s katero imata 16-letno Violet, 13-letno Seraphino in 10-letnega Samuela.

Spletni portal TMZ je zapisal, da je par na videz nerazdružljiv. Skupaj kupujeta hišo in včasih s seboj vzameta tudi otroke.

TMZ je dejal, da so prejšnji mesec Lopezov avtomobil videli pred ogromnim dvorcem na Beverly Hillsu. Pred njim je bilo več tovornjakov za selitev, enako tudi na vsakem od njunih sedanjih domov.

TMZ je poroko opisal takole: “Poročila sta se kot par otrok, ki želi pobegniti stran od vseh in si reči DA sredi puščave.”

Komentar: