J.Lo je z Instragrama izbrisala vse objave

ByAna Koren

25. novembra, 2022
J.Lo je z Instragrama izbrisala vse objave

J.Lo je z Instragrama izbrisala vse objave in svojo profilno sliko na vseh družbenih omrežjih zamenjala s črno sliko. 

Pevka in igralka ni dala nobenih pojasnil, njenih 226 milijonov sledilcev na Instagramu pa se sprašuje, kaj se je zgodilo. V začetku tega tedna je Jennifer na TikToku objavila prikupen videoposnetek, na katerem crklja svojega moža Bena Afflecka, videoposnetek pa je delila tudi na njenem Instagramu.

Vendar je zdaj ta video, tako kot vse druge objave na njenem računu, izginil.

Njena prejšnja vsebina je še vedno vidna na njenih uradnih straneh Twitter, Facebook in TikTok. Lopezova, ki je razkrila, da je njeno ime zdaj Jennifer Affleck, ni dala nobene izjave ali komentirala sprememb.

Seksi Jennifer Lopez je v črnem kompletu spodnjega perila in svinčniku videti fantastično.

Seksi Jennifer Lopez ni ravno znana kot pisateljica, a nova podoba, objavljena na njenih družbenih medijih, jo prikazuje v literarnem načinu. V nizu slik, objavljenih na njenem zelo, zelo priljubljenem Instagram računu, JLo pozira v črnem modrčku in pižami.

Zvezda Anaconde je v italijanskem spodnjem perilu videti fantastično. Ampak saj skoraj ni obleke, v kateri ne bi bila videti čudovito. 

Glede na oznake v objavi J.Lo je perilo, ki ga nosi, italijanskega oblikovalca spodnjega perila Intimissimi. Napis pod objavo se glasi “I’ve Been Thinkin’ … comfy cosy writing session today.”

Zvezda prihajajočega filma The Mother medtem drži črn svinčnik z odprto knjigo pred seboj, obraz ji krasi zamišljen pogled… več tukaj.

Foto: Pierre Suu/GC Images