Jamie Oliver in njegova žena sta obnovila poročne zaobljube

ByAna Koren

10. aprila, 2023

Jamie Oliver in njegova žena sta obnovila poročne zaobljube

Slavni kuhar Jamie Oliver in njegova žena sta bila, ko sta obnovila poročne obljube bosa. Ona je bila v romantični beli obleki z odprtimi rameni in volančki čez prsi, on pa v svetlo modri obleki in beli srajci.

Slavni kuhar Jamie Oliver in njegova žena Jools sta 23 let po prvi poroki obnovila poročne zaobljube. Jamie in Juliette, rojena Norton, sta skupaj že od najstniških dni in imata pet otrok. In sicer Poppy Honey (20), Daisy Boo (19), Petal Blossom (13), Buddy Bear (11) in River Rocket (pet).

Ena zaobljuba večne ljubezni in zvestobe jima ni bila dovolj, zato sta se znova poročila na romantičnem obredu na peščeni plaži na rajskih Maldivih. Slavni kuhar je na Instagramu objavil serijo romantičnih fotografij iz čudovitega letovišča Soneva Fushi. 

Jools in Jamie sta bila bosa, ona v romantični beli obleki z odprtimi rameni in volančki čez prsi, on je bil v svetlo modri obleki in beli srajci. Tudi hčerki sta nosili bele obleke. Sinova sta bla v svetlo modrih bermuda hlačah in belih srajcah. Vsi so bili brez čevljev.

“Kot bi mignil je minil ta čas od najine prve poroke v majhni vaški cerkvi, ki sva jo skrivala pred javnostjo, razen pred paparaci. Zdelo se nam je, da bi bilo lepo na veliko noč deliti ta vesel in vesel trenutek z vami. Vedno sva sanjala o tem, da bi šla na Maldive in bilo je tako, kot bi sanjal, preprosto neverjetno!,” je Jamie napisal sledilcem.

Razkril je tudi, da je njegov starejši sin Buddy njegova priča.

Poslovno, ne tako dobro

Srečni zasebni trenutki 48-letne Jools in leto mlajšega Jamija sovpadajo z njegovimi ne tako dobrimi poslovnimi trenutki. Njegovo podjetje je sicer vredno več kot 240 milijonov funtov, a ga je pretresel propad podjetja v Italiji, ki ga je nedavno opisan kot “manjši zdrs”. 

Njegova veriga z 22 restavracijami je propadla. Delo je izgubilo tisoč ljudi. Vse se je dogajalo pred pandemijo korone, Oliverjevo italijansko podjetje pa je ostalo z dolgovi v višini 83 milijonov funtov. Oliver zdaj misli, da se je iz tega neuspeha veliko naučil. Začenja nov podvig, pop-up restavracije Pasta Dreams. Za prvi dve lokaciji je izbral londonski Soho in Pariz.

vir Foto: Wikimedia