Jan Plestenjak spregovoril o zvezi s 26 letno Laro

ByAna Koren

26. oktobra, 2022
Jan Plestenjak spregovoril o zvezi s 24 letno Laro

Po dolgem obdobju samskega življenja je pevec lani razkril, da je zaljubljen in srečen. V intervjuju je Jan povsem odprl srce o njuni ljubezni.

Jan Plestenjak je bil vedno zelo zadržan, ko je šlo za deljenje informacij o njegovem ljubezenskem življenju, je lani na valentinovo vse presenetil. Na družbenih omrežjih je Jan takrat delil skupno fotografijo s svojo izbranko in zapisal: “Čista, močna in nerazložljiva  ljubezen.”

Novica, da je njegovo srce osvojila 24-letna Štajerka Lara Pernek, je kmalu zaokrožila v medijih.

Njuna ljubezen je iz dneva v dan močnejša 

“V moje življenje je pripeljala določeno mirnost, ki je prej ni bilo,” je o razmerju z Laro povedal priljubljeni pevec Jan Plestenjak. V intervjuju za Suzy je zanikal, da bi bil glede romantične plati svojega življenja preveč skrivnosten.

“Ničesar nisem varoval, ker preprosto ničesar ni bilo. Ko pa je, zakaj bi to skrival?”

Glede nove izbranke je Jan dejal, da jo ima zelo rad, da se imata odlično skupaj in da razume njegov način življenja. 

“Razume, da je pri mojih letih glina že zapečena in je zelo težko spremeniti obliko vaze!”

Med njima je 23 let razlike

O njuni starostni razliki, Jan jih ima 46, Lara pa 26, Jan pravi, da ga ta ne skrbi preveč. “Skrb verjetno pride, ko si star sedemdeset let, ona jih ima pa 47.”

Jan pravi, Lari lahko da več usmeritev glede življenja. Po drugi strani sam od nje dobi vedrino in mladostno navdušenje, ki ga sam nima več toliko.

“Če bi gledal na razliko, je to tako, kot če si ne bi upal povzpeti na najlepši hrib samo zato, ker se bojiš, da boš padel!”

Na temo je Jan dodal, da ne pristaja na čustveno sivino, do katere pride, ko se enkrat “zabubiš” v varen mehurček. “Mislim, da ljudje na to ne bi smeli pristajati. Zase vem, da ne bom nikoli.” 

Vir: Metropolitan Foto: Promocijski material