Januar bo za ta znamenja horoskopa najslabši mesec  

Prišel je januar, prvi mesec v letu, ki s seboj prinaša tako nove priložnosti in priložnosti kot nove izzive. Nekaterim bo ta mesec šlo vse gladko, drugim pa se bo zdelo, da nič ne gre po načrtih. To so znaki zodiaka, ki komaj čakajo konec meseca.

Rak

Raki bodo z vseh strani obremenjeni z obveznostmi. Njihova energija ne bo na običajni ravni, zato se bodo težko spopadali z dolgovi, težave pa jim bo povzročala tudi slaba koncentracija. Pazijo naj se napak in slabih poslovnih in finančnih ocen ter trenj v intimnem življenju. Konec meseca bo občutil olajšanje, predvsem na ljubezenskem področju.

Lev

Levi bodo zaradi povečanja obveznosti imeli naporen januar. Čutili bodo, da ne morejo počivati, saj takoj, ko opravijo eno nalogo, sledijo nove obveznosti. Natrpan ritem jih bo precej izčrpal, najtežje pa jim bo v dneh po 20. Ljubezensko življenje parov bo polno napetosti, samski pa bi lahko trpeli za nekom, ki jih ne more osrečiti.

Strelec

Strelci bodo ta mesec napeti in živčni. Pogosto bo na trnih, zato bo samo vprašanje časa, kdaj se bo s kom sporekel. Pazijo naj, da v jezi ne izrečejo stvari, ki jih bodo kasneje obžalovali. Finančna situacija bo spremenljiva, konec meseca pa bodo na dan prišle ljubezenske ali družinske težave, ki jih bo treba rešiti.


*Priporočil in nasvetov horoskopa ne jemljite posebej resno, za vse indikacije in stranske učinke pa se obrnite na bližnjega znanstvenika.

vir Foto:

Ne spreglejte…

Čustveno najbolj hladna znamenja horoskopa

Ali veste katera znamenja horoskopa so čustveno najbolj hladna? Obstajajo namreč ljudje, ki so odprti, občutljivi in ​​zlahka jočejo, so pa tudi taki, ki ne marajo pokazati čustev. Takšne ljudi imamo pogosto za hladne in neobčutljive, a čustev ne skrivajo zato, ker jih nimajo, temveč zato, ker se jim izkazovanje čustev zdi slabost. To so znamenja, ki jih astrologi opisujejo kot najbolj mrzla… več tukaj.

By A.K.

One thought on “Januar bo za ta znamenja horoskopa najslabši mesec”

Komentar: