Je Jan Plestenjak znova samski (imamo odgovor)

Priljubljeni glasbenik Jan Plestenjak je zaradi svojih objav na družbenih omrežjih v zadnjih dneh sprožil veliko ugibanja o tem, ali se je razšel s svojo 23 let mlajšo partnerico Laro Pernek.

Tisti, ki priljubljenega glasbenika Jana Plestenjaka redno spremljajo na družbenih omrežjih, so opazili, da je v zadnjih dneh nekoliko melanholičen. Pod eno od fotografij je zapisal: “Glavo gor! Gremo naprej!” S čimer je seveda nakazal, da se srečuje s težjimi osebnimi preizkušnjami. O slednjih seveda ne bo govoril podrobno javno, kar smo pri njem že vajeni.

Pred dnevi, natančneje 24. januarja, je v Instagramovi zgodbi delil refren svoje pesmi Bodi gola, ki se glasi: “Bila sva dva oblaka, ki letela sta brez kril, letela sta oblaka v isto smer. Zdaj padajo na zemljo solze s tistega neba, ker padava na zemljo dol midva.”

Ker gre za čustveno ljubezensko balado, so se oboževalci začeli spraševati, ali je za njegove objave krivo strto srce. Izvedeli smo, da se je Jan Plestenjak razšel z Laro Pernek. Novinarji so informacijo želeli preveriti pri njem.

“Tega ne želim komentirati,” je dejal. Ne dvomimo, da bo iz te izkušnje, pa čeprav se ljubezenska pravljica ni končala srečno, črpal navdih za svoj naslednji hit.

vir: Metropolitan Foto: Promocijsko gradivo

Ne spreglejte…

Jan Plestenjak v Areni: Slovenijo bi morali imeti radi

V tokratni Areni je na temo nastopa Svetlane Ražnatović – Cece na ptujskem kurentovanju spregovoril tudi priljubljeni slovenski glasbenik Jan Plestenjak

“Jaz sem ustvarjalec in imam veliko spoštovanje do vseh, ki ustvarjajo glasbo. Vem, koliko emocije in ljubezni je treba dati v to in seveda tukaj ne ocenjujem slogov ali pa jezikov,” je odgovoril na vprašanje voditelja, ali se mu zdi izbira Cece za tovrstno odprtje primerna izbira… več tukaj.

By A.K.

Komentar: