Jennifer Lopez delila skrivnost svoje mladostne kože

ByAna Koren

17. decembra, 2022 , ,

Jennifer Lopez delila skrivnost svoje mladostne kože

Jenifer Lopez je ena izmed slavnih zvezdnic, ki se ne sramujejo pokazati, kako izgledajo brez ličil. Poleg tega je ponosna na svojo mladostno kožo. 

“Nikoli nisem uporabljala botoksa. Nisem tak človek. Nič nimam proti ljudem, ki to počnejo, a me to ne zanima,” je nekoč dejala.

Skrivnost njene zdrave kože pri 53 letih je pravzaprav zelo preprosta. Uporablja več izdelkov in v štirih korakih mu uspe dolga leta ohranjati sijočo kožo.

Najprej si umijte obraz s čistilom. Nato nanese serum, ki mu pravi vitamin za obraz. Nanaša se dvakrat na dan, zjutraj in zvečer. Ko se serum vpije, si na obraz nanese kremo z zaščitnim faktorjem, česar ni spremenila že od svojega 20. leta. Na koncu pod oči in med obrvmi nanese kremo za oči.

Ne spreglejte…

Seksi Jennifer Lopez je v črnem kompletu spodnjega perila in svinčniku videti fantastično.

Seksi Jennifer Lopez ni ravno znana kot pisateljica, a nova podoba, objavljena na njenih družbenih medijih, jo prikazuje v literarnem načinu. V nizu slik, objavljenih na njenem zelo, zelo priljubljenem Instagram računu, JLo pozira v črnem modrčku in pižami.

Zvezda Anaconde je v italijanskem spodnjem perilu videti fantastično. Ampak saj skoraj ni obleke, v kateri ne bi bila videti čudovito… več tukaj.

Foto: Jennifer Lopez Twitter