Jennifer Lopez in Ben Affleck bosta obnovila zakonske zaobljube

Jennifer Lopez in Ben Affleck bosta obnovila zakonske zaobljube

Hollywoodski par bo to poletje obnovil svoje zaobljube v razkošni vili, ki sta jo kupila za 60 milijonov dolarjev. Naslednji mesec bosta Jennifer Lopez in Ben Affleck praznovala prvo obletnico poroke, po obuditvi romance iz leta 2002, ki je prevzela svet šovbiznisa. Istega leta sta se prvič zaročila, nato septembra 2003 preložila poroko in se januarja 2004 uradno razšla.

Ljubezni sta dala drugo priložnost in razmerje naznanila leta 2021 na Jenniferin 52. rojstni dan. Aprila 2022 sta se zaročila, mesec pozneje pa sta si izmenjala zaobljube najprej v Las Vegasu, nato pa še v Benovi hiši v ameriški zvezni državi Georgia.

Po poročanju Daily Maila je vir blizu para povedal, da želita organizirati veliko zabavo konec julija ali začetek avgusta, v svoji novi vili na Beverly Hillsu, vredni 60 milijonov dolarjev.

Burno prvo leto zakona

Vir je za tuje medije celo vztrajal, da je ljubezen Bena in Jennifer močnejša, kot kdaj koli prej. Kljub govoricam, da so bile, v začetku tega leta, v raju težave.

Vir trdi: “Jen in Ben sta bolj zaljubljena, kot kdaj koli prej in zadnje leto zakona je bilo z eno besedo spektakularno. Vsi njuni otroci so super, družine so harmonične. In za praznovanje vsega tega, ko se bliža njuna prva obletnica poroke, želita oba obnoviti zaobljube in pokazati, kako zelo sta zaljubljena drug v drugega. Te druge priložnosti ne jemljeta za samoumevno.”

Poleg osebnega vidika par meni, da je razmerje pomagalo njuni karieri. “Oba sta tako srečna v romantični in čustveni fazi njunega razmerja, da se to prelije tudi v njuno poklicno življenje. Oba sta mnenja, da delata najboljše, kot sta kadarkoli. To je zato, ker drug drugemu stojita ob strani in pri vsem kar počneta popolnoma podpirata drug drugega. Zaradi tega se morata spopadati s tako veliko količino stresa,” je povedal vir. Dodal je, da para ne motijo negativni komentarji in želi še naprej izražati svojo ljubezen.

vir Foto: Zajem zaslona Portal24