Jennifer Lopez na 53. rojstni dan z golim fotografiranjem

Kdo drug je bolj usposobljen za promocijo balzama za zadnjico kot ženska z najbolj zavidanja vredno zadnjico v tem poslu?

Jennifer Lopez je sporočila veliko novico. Teden dni po poroki je novopečena žena in slavljenka razširila svoj poslovni imperij. S predstavitvijo projekta JLo Body by JLo Beauty. To je proslavila s kampanjo, v kateri je na fotografijah praktično gola.

Prvi izdelek

“Imamo že kar nekaj čudovitih izdelkov za učvrstitev obraza. Zato je bil naslednji korak izdelek za telo, ki se ukvarja z istimi težavami,” je o prvem izdelku nove linije, Jeniffer Lopez povedala v intervjuju za PEOPLE.

Izdelek se imenuje JLo Body by JLo Beauty Firm + Flaunt Targeted Booty Balm in stane 65 dolarjev. “Zadnjica je bil tudi del telesa, za katerega so naši potrošniki želeli ciljno obravnavo, a ga na trgu niso našli.”

“Zadnjica je bil tudi del telesa, za katerega so si naši potrošniki že dlje časa želeli ciljno obravnavo, a ga na trgu niso našli.”

Jennifer pravi, da o tem izdelku razmišlja že vse življenje. Ko je odraščala je namreč opazovala, kako se je njena mama borila s celulitom in kako je bila razočarana nad pomanjkanjem rešitev.

“Spomnim se, da si je želela, da bi obstajala neka čarobna formula, s katero bi celulit izginil,” pravi. “V resnici vemo, da to ne obstaja.”

Obstaja pa ekipa znanstvenikov in kemikov podjetja JLo Beauty, ki jim je uspelo ustvariti izdelek, ki daje vidne rezultate, pravi.

“V sodelovanju z znanstveniki smo ugotovili, da res izboljša videz kože,” pravi o formuli. Formula vsebuje roza papriko, ki ublaži videz strij, izvleček semen guarane, ki gladi, kofein, ki napenja, peptide, ki spodbujajo proizvodnjo kolagena, in močne vlažilce, kot so skvalen, karitejevo maslo in hialuronska kislina. “Nismo vzeli le naključne kreme in nanjo nalepili mojega imena,” pravi. “Deluje.”

Zvezdnica pravi, da lahko z balzamom za zadnjico poskrbite za bolj napeto zadnjico. Poleg tega ga lahko uporabite tudi na rokah, pasu in stegnih. Upa, da bo njen prodor na področje izdelkov za telo pripomogel k temu, da bo skrb za kožo od vratu navzdol postala bistveni del vsakodnevne rutine in dobrega počutja. 

“Veliko ljudi vlaga v nego obraza, ne vlagajo pa v nego telesa,” pravi. “Pri tem ne mislim nujno na porabo denarja, temveč na to, da si vzamete čas za čiščenje, vlaženje, uporabo serumov in mask. Želim normalizirati skrb zase. To ni sebično. Če ne moreš poskrbeti zase, zagotovo ne moreš poskrbeti za nikogar drugega.”

Samozavest

Lopezova meni, da skrb za sebe vodi k samozavesti. “Najbolj samozavestno se počutim, ko spim, izvajam svoje afirmacije, skrbim za kožo, telovadim in se prehranjujem. Ko sem izven ritma, nisem jaz.” Pravi, da je to primerljivo s pripravami na nastop. “Več ko imam vaj, bolj ko sem dosledna na vajah, bolj samozavestna sem, ko stopim na oder.”

Ne glede na to, ali je samozavest pokazala med polčasom na Super Bowlu ali med sprehodom po Versacejevi modni stezi z novo različico obleke, pevka še naprej navdušuje svet s svojo brezčasno lepoto.

“Lepota nima roka trajanja je bila vedno moja osebna mantra. Sem v poslu, kjer se mladost poveličuje. Ljudi, zlasti ženske, želijo po določenem času preprosto odpisati s scene ,” pravi. “Oh, končal si, ni več filmov zate. Vaše glasbe ne želimo več. Tako nekako zveni vse skupaj.” 

Prav tako bi se zvezdnica rada znebila določene besedne zveze. “Verjamem, da ste lahko videti in se počutiti čudovito in seksi pri vseh letih. Resnično ne maram stavka: “Dobro si videti za 40 let ali za 30 let, dobro si videti za 50 let. Kaj pa, če bi rekli, da samo dobro izgledaš?”

Oseba, ki meni, da zvezdnica izgleda odlično, je seveda tudi njen mož Affleck, ki pravi: “Všeč si mi, ko nimaš na sebi ničesar. Si brez urejene pričeske, brez ličil, samo ti v svoji koži.” 

“Zaradi tega se počutim zelo samozavestno in lepo.”

Nič čudnega, da se 53-letnica z novim možem in svojim najnovejšim lepotnim podvigom veseli svojega rojstnega dne: “Stara sem toliko, kot sem, vendar se počutim čudovito in bolj srečno kot kdajkoli prej. Zdi se mi, da sem zdaj šele na polčasu in se šele začenjam.”

O njuni nedavni poroki si preberite TUKAJ.

Vir slik: Newsfet, Yahoo finance