Jennifer Lopez skoraj umrla na snemanju novega filma

Jennifer Lopez je bila gostja intervjuja za BuzzFeed, skupaj s kolegoma iz filma Shotgun Wedding Joshom Duhamelom in Jennifer Coolidge. 

Ko so jo vprašali, kdo bi najverjetneje izvedel trik v prvem poskusu, je Lopezova dejala, da sta z Duhamelom postala zelo dobra v nevarnih prizorih med snemanjem. Povedala je tudi kako je skoraj umrla med snemanjem enega prizora.

“Razen enkrat, ko sem skoraj padla s pečine. To ni bilo zabavno,” je začela Lopezova in presenetila Coolidgea, ki jo je vprašal, ali je res.

“Ja, res je. Poznaš tisti prizor, ko se moja obleka ujame v kolo? Enkrat se je ujela v kolo in me potegnila čez, jaz pa sem pogledal Josha in rekel: ‘Josh, ne izpusti me, prosim.’ Na to je rekel: ‘Imam te. Če odideš, gremo vsi,'”je povedala igralka in dodala, da je bil tisti trenutek zanjo grozljiv.

Lopez trenutno v Los Angelesu snema novi film The Mother. Film je režiral Niki Caro, ki je pred tem režiral hvaljeni film Whale Rider iz leta 2002 in Disneyjev celovečerec Mulan iz leta 2020. Lopez v filmu igra vlogo nekdanjega atentatorja, ki želi svojo preteklost pustiti za sabo. Vendar se je vrnila v službo, da bi zaščitila svojo odtujeno hčerko.

Foto: Jennifer Lopez Twitter

Ne spreglejte…

Jennifer Lopez delila skrivnost svoje mladostne kože

Jenifer Lopez je ena izmed slavnih zvezdnic, ki se ne sramujejo pokazati, kako izgledajo brez ličil. Poleg tega je ponosna na svojo mladostno kožo. 

“Nikoli nisem uporabljala botoksa. Nisem tak človek. Nič nimam proti ljudem, ki to počnejo, a me to ne zanima,” je nekoč dejala… več tukaj.

By A.K.

Komentar: