Justin in Hailey Bieber na jezeru v ujemajočih se neon oblekah

Hailey in Justin Bieber ne moreta prenehati usklajevati svojih počitniških oblačil.

Poročeni par je bil ob sončnem dnevu ponovno opažen ob jezeru Coeur d’Alene v Idahu, kjer sta uživala v enakih oblačilih za na plažo. Znani pevec je nosil neon rumene kopalke, dolge bele nogavice in superge. Manekenka je medtem izbrala bel zgornji del bikinija iz najnovejše kolekcije Gigi Hadid Frankies Bikinis. Zraven je nosila ujemajoč se spodnji del bikinija z vrvicami in oranžne Motel hlače ter debele bele sandale.

Oba zvezdnika sta svoj videz zaokrožila s pisanimi klobuki (bucket hat). Hailey je izbrala pudrasto zelen odtenek, Justin pa je nosil živahno modrega z rumenimi vzorci. Oba sta dodala tudi sončna očala z debelejšim okvirjem. Ustanoviteljica Rhode je svoj videz dopolnila z zlatimi uhani, nežno zlato ogrlico, različnimi zlatimi zapestnicami in močnejšo belo zapestnico. Nosila je tudi črno torbo za na plažo.

Par Bieber so spremljali različni prijatelji, s katerimi sta že nekaj dni na počitnicah.

Prejšnji teden so ju videli, kako se v kopalkah poljubljata na jahti. V začetku tega meseca pa so ju videli, kako se ob jezeru sprehajata v še bolj ujemajočih se drznih neonskih oblačilih.

Justin je nosil enake svetlo rumene kratke hlače, sončna očala in na glavi bel senčnik. Hailey je izgledala zelo moderno v vrečastih Motelovih hlačah, vendar v kobaltno modri barvi. Barva se je ujemala z njenim bikinijem Sculpt Swim. Svoj videz je oblikovala s kvačkanim modrim klobukom z zelenim cvetličnim vzorcem Memorial Day in črnimi ovalnimi sončnimi očali Balenciaga. Dodala pa je tudi zlate zapestnice Tiffany & Co. in nežno biserno ogrlico.

Vir slik: Yahoo