Jutranja skrivnost vitke linije Kate Middleton

Jutranja skrivnost vitke linije Kate Middleton: To naredi, preden gredo otroci v šolo

Kate Middleton je razkrila eno svojih skrivnosti do vitke in osupljive postave. Vsako jutro izvaja skoke na trampolinu.

Kate se je namreč minuli vikend udeležila sprejema angleških igralcev ragbija invalidov, ki so zmagali na svetovnem prvenstvu. Spregovorila je o lastnih izkušnjah s tem športom in o tem, kako ostaja v formi .

Kate je povedala da telovadi, kadar koli lahko. Tudi skače na trampolinu z otroki, predno odidejo v šolo. Brez izgovorov, bi z veseljem  prišla igrat ragbi, pred tem pa bo morala organizirati družinski trening. Kate je znana po tem, da pazi, kaj poje in redno telovadi, kar se ji zelo pozna.

Kate Middleton je bila vedno športni tip

Zato ne preseneča, da veliko ljudi zanima njen prehranski načrt, ki se je pojavil v javnosti. Vojvodinja Cambriška in njena družina radi jedo raznoliko hrano. Večino menda pripravi kar sama doma.

Kate rada začne dan z obilnim zajtrkom, ki ji da dovolj energije in ji koristi pri zdravju. Pogosto izbere ovsene kosmiče, ki so bogati z vlakninami, beljakovinami in ogljikovimi hidrati. Oves je odličen, ker znižuje holesterol, spodbuja prebavo in nadzoruje krvni sladkor.

Vojvodinja skrbi za videz svoje kože, zato rada zaužije veliko antioksidantov in si pripravlja domače smutije. Najraje meša ohrovt, špinačo, vrsto alge, imenovano spirulina in borovnice. Zaradi tega je njena koža sijoča.

Kate v svoje kosilo vedno poskuša vključiti veliko surovih sestavin. Najpogosteje je solato iz lubenice, avokada, kumar, čebule in feta sira.

Čeprav ni vegetarijanka, ima Kate navado za kosilo jesti brezmesne obroke.  Eni izmed njenih najljubših obrokov so zelenjavna nabodala in kari iz leče. Ko sta bila Kate in William leta 2016 na turneji po Indiji, je kuhar Raghu Deora razkril, da jima je postregel vse vegetarijansko, ker sta tako želela.

Pri večerjah, se Middleton umiri in poje večje obroke. Pogosto jih pripravlja sama in ima rada, da so tradicionalni.

Zvečer se rada prepusti svojemu hobiju

Kraljeva dopisnica Katie Nicholl je za Vanity Fair razkirla, da se zvečer Kate rada prepusti svojemu hobiju, ki je kuhanje Williamove najljubše večerje, pečenega piščanca. Povedala je tudi, da Kate občasno rada poje suši.

Vojvodinja nekaterih živil ne sme jesti in to je prav nič ne moti. Nekdanji dvorni kuhar Darren McGrady je razkril, da je Kate Middleton za večerjo prepovedano jesti krompir, riž ali testenine.

Razlog je v tem, da kraljica ni marala ogljikovih hidratov, zato jih nikoli ne postrežejo članom kraljeve družine. Prav tako jim je prepovedano jesti kakršno koli tvegano hrano, ko so na obisku zunaj države. Med takšna živila spadajo na primer školjke, ki zlahka povzročijo zastrupitev.

Foto: