Jutranji program na Planet TV: voditeljica kar v kopalkah

Voditeljica jutranjega programa na Planet TV je tokrat poročala kar v kopalkah. Kljub deževnemu in hladnemu vremenu so danes v jutranji oddaji Planet TV poskrbeli za pravo vročico.

Voditeljica Meta Černe je poročala z bazena. Intervju z vrhunskima sinhronima plavalkama je Meta opravila kar v kopalkah.

Gostji sta bili oblečeni v oblačila s kratkimi rokavi, je voditeljica v kopalkah pred kamero stala povsem samozavestno. Še več, med javljanjem se je celo namočila in se v vodi ob robu bazena javljala v studio.

Je v Slovenijo pljusknil nov val “pohujšljivega” poročanja, s katerim se televizijske hiše borijo za pozornost gledalcev?

Prizor je bil res nekoliko nenavaden za slovenske razmere, voditeljica pa je s svojim javljanjem zagotovo poskrbela za višji tlak gledalcev. 

Vir in foto: Slovenske novice

Ne spreglejte…

Branko Đurić – Đuro pokazal sina, kako sta si podobna!

Branko Đurić – Đuro, ki je že vrsto let srečno poročen s Tanjo Ribič, s katero imata tudi hčeri Zalo in Elo, je pokazal svojega sina.

Branko ima namreč iz prvega zakona sina Filipa, na katerega je izredno ponosen. Ob rojstnem dnevu mu je tako namenil prav posebno čestitko. Delil je skupno fotografijo in pokazal, da sta si podobna… več tukaj.