Kaj svoji dragi podariti za dan žena? Imamo ideje!

ByAna Koren

4. marca, 2023 ,

Kaj dragi ženski podariti za dan žena? Imamo ideje!

Bliža se mednarodni dan žena. 8. marca praznujemo gospodarske, politične in družbene dosežke žensk. Darilo je odličen način izražanja hvaležnosti in priznanja za prispevek žensk v naših življenjih.

Da bi izrazili vaše spoštovanje do žensk, vam ponujamo ideje za darila za dan žena, ki jih lahko podarite svoji dragi osebi ženskega spola.

Nakit

Večina žensk obožuje nakit, pa naj bo to lep prstan, dober par uhanov, zapestnica ali ogrlica. Z nakitom skoraj ne morete zgrešiti. 

Ličila

Če je velika ljubiteljica ličil, potem nova šminka, rdečilo ali puder zagotovo ne bodo odveč. Kupite ji boljša ličila ali kakšen set ličil.

Parfum

Vsaka ženska obožuje parfume, če veste, kateri ji je všeč, potem izberite nekaj kar je všeč vam… zagotovo bo cenila vaš trud.

Torbe za čez ramo

Vsaka ženska potrebuje majhne dnevne ali večerne torbice. Izbira je res velika.

…več na Princesa.si

Ne spreglejte…

Živila za brezhibno polt in sijočo kožo brez gub

Po katerih živilih poseči, da bomo imeli lepo in sijočo polt? Ko gre za zdravje in lepoto kože, zagotovo vemo eno stvar. To, kar jeste, lahko neposredno vpliva na vaš videz. Če ne uživate zdrave in uravnotežene prehrane, se to lahko odrazi na vaši polti v obliki puste kože, aken, izsušenosti, mastnosti ali podočnjakov. Koži škodujete, če so na vašem jedilniku pogosto predelana živila ter tista, bogata s sladkorjem in maščobami.

Vendar velja tudi obratno. Nekatere vrste hrane so se zaradi svoje hranilne sestave izkazale kot odlične zaveznice lepote. Torej, če želite negovano, mladostno in sijočo polt, vam predstavljamo pet super okusnih živil. Zagotovo jih boste želeli vključiti v svojo prehrano, če želite čim prej do lepe kože… več tukaj.