Kaj je moral za kazen narediti sin Marka Potrča

ByAna Koren

28. januarja, 2023

Poglejte, kaj je sredi hotela moral za kazen, ker ni ubogal, narediti sin Marka Potrča

Nekdanji TV voditelj Marko Potrč je na Instagramu objavil videoposnetek, s katerega je razvidno, da njegov starejši sin pred dvigalom hotela s petimi zvezdicami v središču Ljubljane s tal pobira nekakšne bonbone.

Marko Potrč je razložil, da je sinu večkrat povedal, naj vrečko s priboljškom odpre v hotelski sobi, a neučakan je to storil že v preddverju hotela in ni se dobro končalo.

Bombonček za bombončkom je pobral s tal in vrnil nazaj v vrečko. Vse to pa je bilo del vzgoje, saj bi nečednost lahko posesali. Hotelsko osebje je imelo sesalec pri roki, a kot kaže, je imel Potrč drugačno vzgojno metodo – kar si razmetal, tudi pospravi za seboj. Sina je po opravljenem delu in prvotni kritiki pohvalil, ker je pospravil sam za sabo.

vir in foto (zajem zaslona Instagram)

Ne spreglejte…

Saša Lendero prvič po ločitvi v javnosti, Miha pa je pokazal novo

Pevka Saša Lendero je zadnje dni v središču pozornosti, saj so mnogi še vedno v šoku zaradi njene ločitve od Mihe Hercoga. Zdaj je prvič prišla v javnost in videti je odlično.

Pevka Saša Lendero se po ločitvi odlično drži in kaže zares pogumen obraz. Glasbenica je nedavno gostovala na Radiu Aktual in videti je bila zares čudovito.

Sanjskega zakona Saše Lendero in Mihe Hercoga je konec

Mnogi so že dlje časa slutili, da v njenem zakonu ni vse v najlepšem redu. Pred dnevi je pevka tudi sama spregovorila in potrdila govorice, da se ločuje, kar je mnoge močno potrlo. Miha Hercog in Saša sta bila videti zares lep in ljubeč par… več tukaj.