Kaj nam prinaša vladavina Škorpijona 23. 10. – 21. 11?

23. oktobra vstopamo v sezono Škorpijona, obdobje, zaznamovano s preobrazbo in prehodom v nov cikel našega življenja. V tem času, ko Sonce prehaja skozi znamenje Škorpijona, se začnemo pripravljati na končanje cikla mrkov, ki se je pričel leta 2021, in vstop v obdobje prenove in prerojenja.

Vladavina Škorpijona bo prinesla val fiksne energije, ki nas bo postavil pred izziv, da spustimo tisto, kar ni več pod našim nadzorom, in se prepustimo toku življenjskih sprememb in preobrazb. 13. novembra, ob novi luni v Škorpijonu, bo prisotna sveža energija, ki bo mnoge občutili kot pripravljenost za začetek novega poglavja.

Znamenje Škorpijona simbolizirajo trije arhetipi, in sicer škorpijon, orel in feniks, ki predstavljajo proces transformacije zavesti. Škorpijon, znan po svoji sposobnosti ponovnega rojstva, je izrazita simbolika ciklov smrti in ponovnega rojstva, ki so del naše življenjske poti.

Sezona Škorpijona nas spodbuja, da priznamo in sprejmemo ritem in cikle življenja, vključno s konceptom smrti kot delom našega življenjskega procesa. V tem času smo vsi poklicani, da odvržemo stare navade in se odpremo možnostim rasti in prenove, ki pridejo s sprejemanjem življenjskih sprememb.

S to energijo Škorpijona smo povabljeni, da se naučimo vstati iz lastnega pepela in se ponovno rodimo, pripravljeni na nove začetke in priložnosti, ki nas čakajo v prihajajočih ciklih.

Jesenski čas in energija Škorpijona

Jesenski čas naravi prinaša unikatno lepoto smrti, ki je opazna skozi odmiranje listov in pripravo na nov cikel življenja. Smrt v tem kontekstu ni konec, temveč začetek novega poglavja, simbol prenove in regeneracije, ki se odvija v ritmu matere Zemlje. V sezoni Škorpijona, ki prihaja, smo povabljeni, da se prilagodimo tem ciklom in ritmom, in prepoznamo smrt kot priložnost za nov začetek.

Energija Škorpijona prinaša obdobje intuicije in občutljivosti, ki vodi k izboljšanju naših psihičnih darov. To je čas, ko je energija spremembe, transformacije in dvigovanja zavesti izjemno močna. Ob koncu oktobra, natančneje na noč 31. oktobra, tančica med dimenzijami postane tanjša, kar omogoča lažji dostop do višjih vibracij in sporočil duhovnih bitij.

November prinaša močne numerološke kode, ki resonirajo z vibracijo angelov in duhovnih vodnikov, ponujajo podporo v procesu notranjega raziskovanja in manifestacije. V tej sezoni nas Škorpijonova energija vodi k introspekciji, k razmisleku o tem, kdo smo bili, kdo smo, in kdo želimo postati. To je čas, ko se lahko povežemo s svojo senčno platjo, opazujemo svoja globoka čustva in se spopadamo s svojimi strahovi in ranljivostmi.

Da bi častili in izkoristili energijo Škorpijona, je priporočljivo preživeti čas v tihem razmišljanju, meditaciji in biti v stiku s cikli narave. Sprejemanje in izražanje vseh občutkov in čustev, tudi tistih, ki so neprijetna, nam lahko pomaga narediti velike korake v osebni rasti in zavesti. To obdobje nas spodbuja, da spustimo stvari, ki nam ne služijo več, in se odpremo prostoru za novo rojstvo in prenovo.

vir Foto: Pixabay

Portal24