Predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič je v intervjuju za Svet24 povedala, da jo je pred časom zelo skrbelo za sinovo zdravje. Izkušnja pa jo je precej zaznamovala.

“Za starša ni hujšega kot nemoč, ki jo čuti, če njegov otrok preživlja nekaj hudega, kot je bolezen. Pri nas je bila to bolezen enega od dvojčkov. Dajem kapo dol vsem staršem, ki zdržijo take preizkušnje. Iskreno priznam, da me je bilo zelo strah, kaj bo z njim. Saj sploh ne vem, od kod sem črpala moč, da sem to prestala in mu nudila oporo, vse, kar je bilo možno. Včasih se mi je zdelo, da ne bom zmogla, potem pa se je rodila nova moč, za katero nisem vedela, da obstaja. Z napori smo se prebili do rešitve, ki je sinu zelo pomagala in je zdaj deček v redu. Njegova bolezen je bila lekcija, zato rada rečem, da me je otrok naučil, kaj je zares pomembno v življenju. Od tedaj so moje in naše družinske prioritete zelo urejene in spoštovane.”

Urška Klakočar Zupančič

Urška Klakočar Zupančič obožuje zgodovino. Po močnih zgodovinskih osebnostih je poimenovala tudi svoja sinova. Ime jima je Filip in David. V zgodovini smo pod temi imeni poznali mnoge pomembne kralje. Da sta sinova imena res dobila po znanih kraljih, je gospa Klakočar Zupančič potrdila tudi za portal onave.si.

Vir: Govori.se

Foto: Profimedia

By A.K.

Komentar: