Kako izvajati telepatsko ljubezensko terapijo?

ByA.K.

7. februarja, 2024 ,
Foto: Portal24 (AI)

Krepitev odnosov: Telepatska ljubezenska terapija

Včasih se znajdemo v situacijah, ko so odnosi z ljubljenimi na preizkušnji. Ali se spopadamo s konflikti med prijatelji ali se nepravilno sporazumevamo s partnerji, ljubezenski odnosi so lahko precej zahtevni. Vendar pa je tudi res, da se lahko poškodujemo, in to lahko pusti globok čustveni odtis. V takšnih trenutkih se lahko pojavi potreba po ljubezenski terapiji na daljavo.

Telepatska ljubezenska terapija se je izkazala za koristno v takšnih situacijah. Gre za preprosto, a močno tehniko, ki nam omogoča pošiljanje ljubezni sebi in drugim, ne glede na razdaljo. Deluje na podzavestni ravni in ima močan vpliv na naše odnose z drugimi ljudmi, hkrati pa spodbuja zdravljenje naše notranjosti.

Kako izvajati telepatsko ljubezensko terapijo?

Začnete tako, da svoje telo spravite v stanje sproščenosti, bodisi ležeči bodisi sedeči. Pomembno je, da se počutite udobno. Nato umirite svoje dihanje in določite namen, da osebi pošljete ljubezen. Osredotočite se na svojo namero, da ljubezen pošljete brezpogojno in nežno.

Pri tem pa ne smete vsiljevati ljubezni, temveč zgolj ponuditi svojo ljubezen osebi. Sprejmite, da oseba ima svobodo izbire, ali bo ljubezen sprejela ali ne.

Med terapijo se osredotočite na osebo, ki ji pošiljate ljubezen. Ni potrebe po tem, da veste, kje se nahaja ali kaj počne v tistem trenutku. Preprosto držite podobo te osebe v svojih mislih. Nato vizualizirajte svojo ljubezen kot energijo, ki teče od vas k tej osebi. Dovolite, da se energija nežno premika iz vašega srca v njeno.

Bodite občutljivi na to, kako se počuti oseba, ki ji pošiljate ljubezen. Včasih bo ljubezen sprejeta, včasih zavrnjena. Pomembno je, da sprejmete njeno odločitev. Terapijo izvajajte od petnajst minut do ene ure in jo redno ponavljajte, da vzpostavite močnejši odnos z osebo, ki ji pošiljate ljubezen. Pazite pa, da ne postane preveč zadušljiva.

Telepatska ljubezenska terapija ni le za druge, lahko jo uporabite tudi zase. Začnite tako, da vadite pošiljanje ljubezni drugim, nato pa usmerite to energijo nazaj k sebi. Ljubezen do samega sebe je izjemno močna sila, ki vam lahko pomaga pri boljšem ravnanju s seboj, povečanju samozavesti in ustvarjanju pozitivnih sprememb v vašem življenju. S telepatsko ljubezensko terapijo lahko okrepite svoje notranje ravnovesje in odnose na daljavo.

vir; Foto: Portal24