Kako je Nika Kovač razbila kar dva avta hkrati 

ByAna Koren

21. decembra, 2022

Kako je Nika Kovač na glavni vožnji razbila kar dva avta hkrati 

Kako je Nika Kovač na glavni vožnji razbila kar dva avta hkrati. Politična aktivistka in direktorica Inštituta 8. marec Nika Kovač je pred časom javno priznala, da je vozniški izpit neuspešno opravljala kar devetkrat. Medtem se je celo trikrat zaletela in menjala dva inštruktorja. Mnoge je šokiralo tudi njeno priznanje, da je na avtocesti vedno vozila 50 kilometrov na uro.  

Novinar Sveta na Kanalu A Aleksander Pozvek je Kovačevi podaril vožnjo z gokartom, saj jo je izbral za eno izmed osebnosti, ki so zaznamovale letošnje leto. Ker je Nika vozniški izpit opravljala kar devetkrat, je bilo novinarja kar malce strah, ko je poprijela za volan, on pa je sedel poleg nje.

Zapletlo se je pri bočnem parkiranju

Še pred začetkom skupne vožnje je Kovačeva opisala eno izmed svojih dogodivščin pri opravljanju vozniškega izpita. “Dvakrat sem se zaletela, ker sem morala bočno parkirati. Najprej sem se zaletela zadaj. Potem sem zamešala ‘bremzo’ in gas in se še spredaj zaletela.” 

Pozvek je razburljivo vožnjo preživel, Nika pa je priznala, da se je ob tem izredno zabavala.

Vir: Slovenske novice Foto: zajem zaslona

Ne spreglejte…

Nespodobno: Nika Kovač na telefonu kar med oddajo

Nespodobno: Nika Kovač na telefonu kar med oddajo. V tokratni Tarči so  gostovali najvidnejši obrazi civilne družbe: aktivist Jaša Jenull, direktorica Inštituta 8. marec Nika Kovač, Filip Dobranič iz Danes je nov dan, družbeni kritik in izredni profesor Boris Vezjak in komentator portala Domovina.si Peter Merše.

Beseda je tekla o tem, kaj si mislijo o očitkih o političnih pritiskih Golobove vlade, upognjenosti koalicijskih partnerjev, enoumju, avtoritarnosti, stricih iz ozadja in o medlih odzivih civilne družbe na vse te odklone… več tukaj.