Kako v 3 preprostih korakih ustvariti popolno neurejeno figo

ByA.K.

27. decembra, 2022

Kako v 3 preprostih korakih ustvariti popolno neurejeno figo

Kako v 3 preprostih korakih ustvariti popolno neurejeno figo. Neurejena figa je ena največjih življenjskih ironij, ko gre za lepoto, saj najbolj neurejen videz fige običajno zahteva največ truda. V našem prizadevanju, da bi obvladali popolno I-wake-up-like-this messy figo, smo končali z videzi, ki so preveč neurejeni in napihnjeni, preveč oprijeti kot pri balerinah ali preprosto napačni.

Po številnih poskusih in napakah smo končno našli varen način za oblikovanje neurejene fige. Skrivnost?  Pomislite na to takole: razmršena, neurejena figa je za umazane lase to, kar so bleščice za nočni izhod. Absolutni must have torej, če želite messy figo narediti pravilno. 
 
Če želite izvedeti, kako lahko dobite klasičen videz v samo treh preprostih korakih in tri načine, kako spremeniti svojo neurejeno figo, berite naprej.

Kako narediti messy bun

1. Korak: Lase spnite v čop

Najprej obrnite glavo navzdol in lase spnite v ohlapen čop, tako visoko kot želite. Ne uporabljajte glavnika in ne skrbite, ali bodo vaši lasje popolnoma zalizani – nekaj izboklin je v redu.

2. Korak Zasukajte in zavijte

Zasukajte lase in jih zavrtite okoli dna čopa, pazite, da pustite rep na koncu.

3. Korak: Zavarujte na mestu

Zavarujte figo z elastiko za lase in sponkami.

Več načinov neurejene fige:

Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Tri glavne vrste črtal za oči in kako jih uporabljati

Tri glavne vrste črtal za oči in kako jih uporabljati. Vsaka ljubiteljica lepote se verjetno strinja, da nobeno glamurozno ličenje oči ni popolno brez črtala za oči, ki ga definira. Verjetno imate v torbici z ličili trenutno nekaj različnih črtal za oči.

Morda imate zgolj eno zanesljivo tekoče črtalo, ki nanesete preden greste od doma. To je najboljše pri tej nesporni stalnici. Uporablja se lahko na na videz nešteto načinov in ima več različnih oblik… več tukaj.