Kako zaradi značaja v šoli kličejo princeso Charlotte?

ByAna Koren

2. marca, 2023

Kako zaradi značaja v šoli kličejo princeso Charlotte?

Britanski mediji so navdušeni nad vzdevkom, ki ga je Charlotte, hči princa Williama in Kate Middleton, dobila v šoli.

Izkazala se je že kot “mala šefica” v svoji družini. Ko je treba brata držati na javnih prireditvah v vrsti je kar mamina podaljšana roka. A vzdevek princese Charlotte, ki so ji ga dali na otroški šoli Willcocks v Kensingtonu , je senzacija za prvorojenko. Razkrije namreč, da skrbi tudi za svoj celotni razred. Britanski mediji z veseljem odkrijejo, da jo vsi v šoli poznajo kot “bojevniško princeso”. Vzdevek je dobila v prvem razredu in je še vedno hit.

Kraljeva insajderka Katie Nicholl za Mirror napoveduje, da bi se ta vzdevek lahko dolgo časa držal sedemletne Charlotte, saj odraža njeno borbeno osebnost. “Je velika pustolovka, znana je po svoji močni osebnosti,” je dejala Nicholl… več na Princesa.si

Ne spreglejte…

Princesa Charlotte bratu pojasnila protokol

Princesa Charlotte je bila ob zadnjem slovesu od kraljice ob bratu. Ob tem je pokazala, da nima večjih težav z zahtevnim kraljevim protokolom. Ob čakanju z bratom, da gre mimo njih krsta, mu je povedala, kaj mora storiti, vse skupaj pa so posneli fotografi. Nastal je tudi kratek video.

Otroci princa Williama in princese Kate so bili na najmlajši člani kraljeve družine, ki so bili na zadnjem slovesu kraljice Elizabete II. Čeprav je bilo napovedano, da bosta skupaj z očetom del procesije, ki bo sledila kraljičini krsti, se to ni zgodilo. V Westminstrsko opatijo sta prispela v spremstvu matere… več tukaj.