Kam so izginile velike afere Roberta Goloba, se v današnjem zapisu sprašuje najbolj priljubljen in hkrati najbolj osovražen in preganjan novinar slovenske novinarske smetane, Bojan Požar. Požar nadaljuje, da ena afera čaka na uradno razkritje, druge so v mapah omrežja in tajnih službah.

Kam so šle afere? Odgovor je na dlani: Nikamor!

Ni pa izključeno, da bi se kdaj kasneje, ko bo nekdo ocenil, da je primeren čas za to, odprl dosje Črne gore in Goloba. Berishaj pa se bo pojavil kot skesanec in ključna priča tožilstva, nam kost vrže Požareport.

“Če se morda sprašujete, kam so izginile štiri velike “predvolilne” afere Roberta Goloba (Gibanje Svoboda), bodočega predsednika vlade, je za poznavalce odgovor na dlani: Nikamor! Ena čaka samo še na uradno razkritje, preostale tri pa so zgolj začasno poniknile v mapah omrežja tranzicijske levice in tujih tajnih služb,” se je razpisal Požar.

Požar nadaljuje z afero prikritega financiranja Vesne Vuković. Slednja je novinarka Odlazkovega portala Necenzurirano, prek državnega podjetja GEN-I, ko je bil predsednik uprave Golob. Šlo naj bi za 103 tisoč evrov (več na tej povezavi). Afera čaka- na podlagi odločbe informacijske pooblaščenke – uradno potrditev oziroma razkritje. Sedanje vodstvo GEN-I (na čelu z Igorjem Koprivnikarjem, dolgoletnim tesnim sodelavcem Roberta Goloba – vir: Famozno drobovje državnega GEN-I), na podlagi dogovora z Golobom, s tem skoraj zanesljivo zavlačuje iz dneva v dan, četudi so parlamentarne volitve že mimo.

Sicer pa naj bi se… več TUKAJ.

Foto: Profimedia

By A.K.

Komentar: