Kate Middleton na rdeči preprogi pozornost pritegnila z uhani, ki stanejo 16 evrov

Princesa Kate Middleton je na podelitvi britanskih filmskih nagrad BAFTA tokrat navdušila z izbiro zelo dostopnega modnega dodatka, in sicer uhanih, ki stanejo pičlih 16 evrov.

Po rdeči preprogi se je v družbi moža, princa Williama, sprehodila v čudoviti beli kreaciji luksuzne hiše Alexander McQueen.

Obleko z enim ramenom smo na njej videli že leta 2019, za to priložnost  so jo sicer nekoliko spremenili. Namesto cvetličnih detajlov na rami si je nadela ogrinjalo, ki nežno pada čez ramena. Dodala je še črne rokavice Cornelie James, kot detajl pa je izbrala zlate uhane iz high street trgovine Zara.

Gre za kovinske viseče uhane v obliki rožic z apliciranimi kamenčki, ki si jih lahko privošči skoraj vsak, saj je treba za par odšteti 15,95 evra.

Foto: Zara.com

Princesa je izbrala tudi čevlje Aquazzura, model Fenix, torbica pa je prav tako iz kolekcije Alexander McQueen.

Vir Foto: Twitter

Ne spreglejte…

Jutranja skrivnost vitke linije Kate Middleton: To naredi, preden gredo otroci v šolo

Kate Middleton je razkrila eno svojih skrivnosti do vitke in osupljive postave. Vsako jutro izvaja skoke na trampolinu.

Kate se je namreč minuli vikend udeležila sprejema angleških igralcev ragbija invalidov, ki so zmagali na svetovnem prvenstvu. Spregovorila je o lastnih izkušnjah s tem športom in o tem, kako ostaja v formi .

Kate je povedala da telovadi, kadar koli lahko. Tudi skače na trampolinu z otroki, predno odidejo v šolo. Brez izgovorov, bi z veseljem  prišla igrat ragbi, pred tem pa bo morala organizirati družinski trening. Kate je znana po tem, da pazi, kaj poje in redno telovadi, kar se ji zelo pozna… več tukaj.