Kateri znaki zodiaka se ne ujamejo v partnerskem odnosu?

ByAna Koren

31. avgusta, 2022

Priporočil in nasvetov horoskopa ne jemljite posebej resno, za vse indikacije in stranske učinke pa se obrnite na bližnjega znanstvenika.

Kateri znaki zodiaka se ne ujamejo v partnerskem odnosu?

Vsak od nas pozna kakšen harmoničen in zaljubljen pare, ki se dobro razume in dopolnjuje. A tudi njim nesoglasja niso prihranjena, a bojno sekiro običajno hitro zakopljejo. Obstajajo tudi pari se ves čas prepirajo in nagajajo drug drugemu. Običajno gre za zvezo dveh različnih oseb, ki ju je pritegnila strast. Potem, ko so metuljčki odleteli so v ospredje prišle karakterne razlike, ki so za marsikateri par nepremostljive. Tukaj je nekaj znakov, ki se po mnenju astrologov najmanj ujemajo:

Oven in rak

Ovni so brutalno iskreni in neposredni, raki so medtem preveč občutljivi in ​​užaljeni za vsako malenkost. Oven bo imel v tej ljubezenski zvezi ves čas občutek, da se mora za nekaj opravičiti, medtem ko bo rak ves čas na robu solz.

Bik in Vodnar

Biki obožujejo mirno in stabilno življenje, Vodnarji medtem vedno iščejo zabavo in vznemirjenje. Biki imajo pogosto občutek, da se ne morejo zanesti na Vodnarja, ki mu je družabno življenje velikokrat pomembnejše od družinskega.

Dvojčka in Kozorog

Veseli in spontani Dvojček nima veliko skupnega z resnim in previdnim Kozorogom. Kozorogi ne marajo sprememb in presenečenj, zato se bodo Dvojčki z njimi dolgočasili, Kozoroge pa bo obnorela njihova neodgovornost in nezanesljivost.

Rak in Vodnar

Raki zahtevajo veliko pozornosti, vodnarji sozadržani in ne marajo izlivov nežnosti. Rak se bo ob vodnarju zato počutil neljubljenega in se bo ves čas pritoževal, da ni vključen v vse sfere njegovega življenja. Vodnarja bosta motili roiakova pretirana občutljivost in posesivnost.

Lev in Škorpijon

Ti ljudje se pogosto močno privlačijo, vendar sta oba dominantni in močni osebnosti. Med njima se bo zato kmalu začel boj za prevlado. Nobeden noče popustiti. V razmerju imajo vse..  od drame, ljubosumja in groženj z razhodom do strastnih sprav.

Devica in Strelec

Nič skupnega nimata, težko se bosta pritegnila. Strelec je za devičin okus preveč nonšalanten in neorganiziran, zato se mu zdi kritična, utrujajoča in dolgočasna. 

Tehtnica in Kozorog

Tehtnice se lahko dobro razumejo z vsemi, togi in hladni kozorog je zanje verjetno najmanj primeren partner. Tehtnice obožujejo grandiozne geste, darila in komplimente, a je žal zadržani kozorog precej skop.

Škorpijon in Vodnar

Škorpijon in vodnar nista harmoničen par. Vodnar je družaben in nepredvidljiv, škorpijon medtem potrebuje partnerja, ki bo zvest in ljubeč. Pri vodnarju bo škorpijon vedno imel občutek, da ni na prvem mestu, zato mu ne bo zaupal.

Strelec in Rak

Strelci se lahko strinjajo z vsemi, a morda najmanj z rakom. Imeli bodo občutek, da morajo pred njim dobro pretehtati vsako besedo, da ga ne prizadenejo, motila jih bo tudi njegova posesivnost. Rak bo v tem razmerju nesrečen, ker ne bo deležen potrebne pozornosti in podpore.

Kozorog in Oven

Kombinacija osebnosti, ki nimata veliko skupnega. Kozorog je zaprt, zadržan in previden, kar bi lahko predstavljalo težavo za odprtega in strastnega Ovna. Kozoroga bosta motila ovnova lahkomiselnost in pomanjkanje samokontrole.

Vodnar in Devica

Če se po kakšnem čudežu privlačita, bosta hitro ugotovila, da nista kompatibilna. Device vztrajajo pri natančnosti in rade vse načrtujejo. Vodnarji se tega bojijo. Želijo živeti svobodno in neomejeno.

Ribi in Vodnar

Ribe so sanjači in navdušenci, ki fantazirajo o romantični ljubezni. Vodnarji so preveč hladni in zadržani, da bi jim to omogočili. Med njima se lahko razvije prijateljstvo. A kot intimna partnerja zaradi različnih želja in potreb nista združljiva.

Ne spreglejte…

Samo trije astrološki znaki zdravijo dušo, kateri?

Vsak od nas ima avro v določeni barvi. ​Čeprav se te barve spreminjajo glede na našo energijo, stanje in razpoloženje, prevladujeta svetel ali temen odtenek. Ljudje s pozitivno avro izžarevajo veliko energije in privlačijo okolico. Tisti, ki izžarevajo negativne vibracije, odbijajo in na druge vplivajo negativno. Astrologi menijo, da obstajajo tri astrološka znamenja, ki imajo pogosto čisto avro, izžarevajo dobroto in čudovite vibracije… več tukaj.

Foto: Gettyimages